Hae
Mari Valosaari

Mila sai valita vapaasti 5 vaatetta kaupasta

Kun lapsi valitsee vapaasti

Kieltämättä jännitti paljonko rahaa menee kun sanoin Milalle että nyt saat valita ihan vapaasti viisi vaatetta kaupasta. Okei mä sanoin ensin neljä koska hän on vielä neljä vuotias, mutta näppärä tyttö neuvotteli itselleen viisi vaatetta kun kohta täyttää viisi vuotta. Ja äitihän suostui.

Paljonko rahaa meni?

Olin ihan varma että rahaa menee vähintään 100€ mikä on paljon rahaa, mutta toisaalta ihan käypä hinta viidestä vaatekappaleesta. Mun yllätykseksi pääsin vähemmällä, lasku oli vain 41,95€. Eiku oikea loppusumma oli 46,95€ mutta mulle oli kertynyt jotain bonuksia ja hinnasta lähti 5€ pois. Joka tapauksessa alle 50 selvittiin =) ja Mila oli todella iloinen kun oli itse saanut valita vaatteet.

lastenvaate

Fiilis ennen kauppaan astumista

ostoksilla

Ilmeellä =)

lapsi ostoksilla

Ja edellisen kuvan ilme olikin matkimista tuohon mallikuvaan =) Tosi monia vaatteita Mila ihasteli

lastenvaatteet

Tällainen kasa tarttui kassalle

tyttöjen mekko

Tämän mekon Mila halusi jättää pälle <3

Käytiin sit vielä toisessa kaupassa ostamassa uudet kengät =)

Muut vaatteet kuvattiin kotona ja tällaisia ne olivat:

mekko

Se mekko uusiksi

Vähän tunika tyylinen pitsipaita (näyttää pinkiltä mutta on lila, legginsit oli jo entuudestaan)

hame ja paita

Harmaa ”tylli” hame ja valkoinen sydän kuviollinen paita

Sama hame, toinen T-paita (lila ilman kuvioita)

lastenvaatteet

Saldo siis:

Mekko, Hame, Sydän T-paita, Lila T-paita ja lila pitsitunika (tai toi saattaa olla ihan paitakin, mutta hieman helmaa löytyy ni kutsutaan sitä nyt tunikaksi =) )

Shoppailun jälkeen mentiin leffaan katsomaan Puluboin ja ponin leffa. Ja tiedoksi tuon vaatekaupan kanssa ei ole minkäänlaista kaupallista yhteistyötä, se oli vain hetken mielijohde toteuttaa shoppailu kun joskus olin Milalle puhunut että saa itse valita vaatekaupasta vaatteita. Leffa puolestaan oli Anna lehden tarjoama ennakkonäytös, kiitos heille siitä.

Puluboin ja ponin leffa

Puluboin ja Ponin leffa. Ensi-ilta 3.8.2018

Leffailta

Leffassa

Oli ihana äiti-tytär päivä Milan kanssa <3

-Mari ja Mila-

Yksi kommentti

  1. Milla kirjoitti:

    Söpöjä vaatteita ja tyttö on varmaan tyytyväinen kyn saakaupasta itse valita. Toivottavasti otit äitinä huomioon vaatteiden ekologisuuden. Lasten vaatteissa kannattaa ajatella että laatu on tärkeämpi kuin määrä. Mieluummin kannattaa osttaa vaikkavähän käytettyjä ekologisia vaatteita jotka on tuotettettu menetelmin joissa kunnioitetaan työntekijöitä kuin jossain hikipajassa massatuotantona ommeltuja vaatteita. Puuvillan ennen kaikkea täytyy olla ekologista. Hyvää kesän jatkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.