Hae
Mari Valosaari

24h Tinderissä – Onko tinder sinkkuja oikeesti näin paljon?

 

Mari ValosaariTinderJa siis kyllä tässä ihan rehellisesti uskallan tunnustaa että liityin Tinderiin. Tämä on ensimmäinen kertaa elämässäni siellä ja oon siis jopa ehkä järkyttynyt siitä kuinka paljon siellä on porukkaa. Joo, kuvauksessakin osassa profiileista kerrotaan että eivät ole sinkkuja ja etsivät seuraa koska ovat vapaassa suhteessa, mutta suurin osa ainakin väittää olevansa sinkku ja oikeasti etsii mahdollista kumppania.

Mulla Tinder profiilin luomisen taustalla tai syynä on uteliaisuus, kaikki puhuu siitä niin paljon ja jopa ystäviä ympärillä on mennyt ja on menossa naimisiin tinder tyyppejensä kanssa, joten pakko munkin on sitä kokeilla. En mä tiedä mitä sieltä haen vai haenko mitään, mutta kaikkee pitää kokeilla =)

Uteliaisuuteni sai mut ottamaan heti maksullisen version

Reilun 5 minuutin tinderöinnin jälkeen peli (joksi sitä kutsun) ilmoitti että yli 99 tykkää profiilistani. Utelias kun olen, oli pakko laittaa rahaa kehiin jotta näen ketä nämä 100 lähistölläni olevaa tyyppiä ovat jotka olisivat halukkaita pitämään yhteyttä. Hinnastosta kurkkasin että 19,90€ 6kk, no ei paha.. Paitsi vaan että se olikin 19,99€/kk kuuden kuukauden ajan, mutta mietin että onpa sitä varmasti tyhmempäänkin rahojansa tullut laitettua että maksetaan nyt sitten.

Noh maksoin ja sit tykkääjiä olikin yli 300, pian yli 500 sitten yli 700..Kävin heitä läpi ja aina kun ehdin pari katsoa, tuli kymmeniä lisää..huh huh Ja siis mitä ihmettä? Voiko oikeasti 80km säteellä olla noin paljon tinder tyyppejä ja vieläpä noin nopeasti paikalla!?!?!

Ja aika järkyttävää, että ensimmäisen 24h aikana mulle tuli 3 282 tykkäystä.. Siis oikeesti yli kolme tuhatta yhden vuorokauden aikana ja ne on 80 kilometrin säteellä olevia.. Toisaalta toki hyvä että meille naisille ainakin näyttää riittävän valinnanvaraa, mutta jotenkin tää tuntuu hassulta..Tinder tykkäykset mari valosaari

maksoin jäsenyydestä turhaan

Koska tykkäyksiä tai likejä, miten niitä nyt kutsutaankaan tuli koko ajan vain lisää ja lisää päätin sittenkin pelata peliä aivan normaaliin tapaan, käydä läpi ihan normaali ”feediä” vai miksi sitäkään nyt sitten kutsutaan missä näkyy mulle ketä siellä on. Ja toisaalta teen näin myös jatkossakin jännityksen vuoksi. =) Jos katsoisin suoraan listaa ketkä tykkää minusta ei olisi mitään jännitystä, koska se on varmasti match. Nyt kun selaan tarjontaa ja jos joku kiinnostava osuu kohdalle elän hetken pelin kiinnostavaa osiota ja odotan tuleeko match. Hirveästi mulla ei ole aikaa roikkua tinderissä ja selailla, mutta joitain kymmeniä olen käynyt läpi, kiinnostavia ollut ja muutama matchkin napsahtanut.

Jännä nähdä miten tässä pelissä käy =)

Ootko sä ollu tai ootko Tinderissä? Mitä kokemuksia?

Voisin jossain kohtaa kerrata mitä varoituksia esim ystäviltä on tullut jo ensimmäisen vuorokauden aikana.

-Mari the Tinder tyyppi =D

Mä siis oisin valmis jo suhteeseen kuten jo joulun alla kirjoittelin:

”Äidin uusi poikaystävä, isän uusi tyttöystävä”

 

13 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  On tullut oltua ja löydettykki on nykyinen mies sieltä, monet oli vaa seksiseuraa vailla, niille en edes vastannu mitään, sitten tuli unelmien prinssi vastaan ja nyt meillä on ihana poika ja häitä suunnitellaan?

 2. Anni kirjoitti:

  Aika nopsaan tuon 10000 tykkääjää itselläkin tuli. Useita treffejä itsekkin kävin. Tarjontaa on laidasta, laitaan. Hyviä miehiä hankala löytää. Nykyisen miehen tapasin kuitenkin Tinderin kautta. Nyt 3kk tapailtu. ♥️ Onnea etsintää!

  • marivalosaari kirjoitti:

   Todella hämmentävää ja tavallaan ikävää että yksinäisiä on noin paljon.

   Mukava kuulla että sullakin sit hyvä tyyppi löytynyt

 3. Fucktoy kirjoitti:

  Ei kaikki oikeasti_hyvät _miehet haaveile lähes nelikymppisestä yh-äidistä, joka on ollut jonkun julkkiksen kaa. Yh:t on helpoimpia 🙂

  Mutta epätoivoisia miehiä on Tinder täynnä.

  • marivalosaari kirjoitti:

   hahahaha no jopas on taas kommentti. Olenko esimerkiksi koskaan väittänyt että joku minusta haaveilis tai haluaisin kenenkään haaveilevan.. Tai että olisin YH. Lapsilla kyllä on myös isä joka on tasa-vertainen huoltaja =)

   Toivottavasti sun tämä hetki on parempi kuin se milloin tuon kommentin kirjoitit <3 Mä toivon sulle kaikkea hyvää <3

 4. Terveisin ma✨⭐✨ kirjoitti:

  Olit sä Mäkelänrinteen u hallissa to

 5. Helena kirjoitti:

  Haha…hitsin hyvin siellä kelpaa nelikymppinen lapsetonkin 🙂 Mistä syystä itsekin ehkä rohkenen kokeilla, kun ehkä nelikymppinen ei olekaan sinne liian vanha.

  • marivalosaari kirjoitti:

   =) ei me näytetä olevan liian vanhoja =)
   Tsemppiä sullekin sinne.

 6. k kirjoitti:

  Ihan hirvee paikka 😀 Samat naamat pyörii vuodesta toiseen. Oon käynyt treffeillä ja 99% pettymys. Livenä ihan eri näköisiä ja oloisia.

  • marivalosaari kirjoitti:

   Mä en oo käyny yhdelläkään tinder treffillä.. enkä selaillu piiiitkään aikaan. Ei taida olla munkaan paikka

 7. Aurinko kirjoitti:

  Itelläni menee toinen vuosi miehen kanssa joka löydetty Tinderin kautta. Mielestäni Tinder ihan ok paikka löytää tosimielessä joku. Pitää vain valkata sieltä pois ne kenen kanssa arvot ei kohtaa ja kävin deittailemassa ihan ok miesten kanssa. Oli tietty vähän erikoisiakin mutta missä ei olisi 🙂 Olen älyttömän onnellinen nykyisessä suhteessa ja kyllä se avioliittokin sieltä näkyy :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.