Hae
Mari Valosaari

Uskaltaisitko sinä kasvojenkohotukseen raskaana?

 

Minä kävin. Aika rohkeeta vai mitä? Jos sinä menisit niin menisitkö:

 

 1. Pistämään täyteaineita
 2. laser hoitoon
 3. nukutukseen ja veitsen alle

VAI

 1. ihmiskäden kosketukseen

 

Ei mun käynti ollutkaan niin uhkarohkeaa koska mun valinta oli D ihmiskäden kosketus. Kauneushoitola jossa olen käynyt jo vuodesta 2009 on tehnyt erilaisia kasvojen kohotushoitoja jo vuosia. Kerran mulle tehtiin sellainen koneellinen kohotus joka sisältää erilaisia ultraääni ja sähkömuotoja kasvojen ja vartalon hoitoon. Nyt hoitolan omistaja Satu-Aamu Kangas on kehittänyt SOMA uplifting kasvohieronnan joka tehdään siis täysin ilman mitään vaarallisia laitteita. Tai ei kai nuo muutkaan vaarallisia ole noin niin kuin muuten, mutta raskaana ollessa ainakaan en menisi muita tekemään.

 

Tuo Soma hoito kiinteyttää kasvojen lihaksia ja voi taivas kuinka ihana hoito se on. Suosittelen sinne menoa vaikkei tuntuisikaan että tarvitsisi kasvolihas jumppaa. Hoidon aikana tulee totaalinen rentoutuminen. Ja sen jälkeen on todella hyvä olla.

Mari-Valosaari

Ainiin sekin vielä että hoito tehdään ilman laitteita niin kaikki käytettävät puhdistusaineet ja seerumit ym on luonnontuotteita eikä niistäkään siis tule mitään ”myrkkyjä” sinulle tai sikiölle.

 

Mä en oo mikään super luomu hippiäinen, mutta aika paljon suosin luonnontuotteita ja luomu juttuja myös esim elintarvikkeissa. Esim hiuksia oon värjäyttänyt nyt raskaanakin ollessa ihan normaaleilla tuotteilla kampaamossa, mutta vastapainoksi moni kauneudenhoitotuote on luonnonmukainen.. itse asiassa kaikki taitaa olla. Paitsi välillä käytän normi shampoota ja välillä luonnon versiota.

 

Tästä linkistä lisää SOMA uplifting hieronnasta ja muutenkin ekohoitola Balanzan tarjonnasta.

Balanza löytyy Helsingistä Kruunuhaasta www.balanza.fi 

 

Käykää rakkaat lukijat välillä hemmottelemassa itseänne! Olette sen ansainneet!

P1000288 P1000291

-Mari-

0 kommenttia

 1. äiti kans kirjoitti:

  Kuullostaa tosi ihanalta! En ollut kuullutkaan tuollaisesta, täytyy laittaa korvan taakse.:)
  Asiasta ihan toiseen..joko teille saapui au pair? Kiinnostaa kovasti kun itse haeskelen/mietiskelen myös tuota vaihtoehtoa. Meillä tosin lapset on 2 ja 4v ja olisi töihinpaluun aika niin au pairia mietin päiväkodin tilalle vaikka puoleksi vuodeksi.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   se on TODELLA ihana hoito.
   Joo kyllä hän täällä meillä on. yritän saada pian tilannepäivityksen kirjoitettua.. tässä kun pitäisi rauhassa ottaa niin aika paljon on tekemistä..hups..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *