Hae
Mari Valosaari

Kaunistava aamurutiini – Oslo Skin Lab Kollageenijauhe

Oslo Skin Lab KollageenijauheÄitiys on yhtä kuin kiireys. Äitiys on yhtä kuin itsensä unohtaminen.. Tällä pienellä kaunistavalla rutiinilla minä pidän päivittäin huolta itsestäni

Kyseessä on Oslo Skin Labin kollageenijauhe jonka sain käyttööni yhteistyön tiimoilta ja olen tykännyt tuotteesta älyttömän paljon. Ensin kokeilin juoman juomista illalla mutta se unohtui heti alkuun parina iltana. Aamu-shotti niin kuin minä sitä kutsun toimi puolestaan todella hyvin. Aamulla kun tunnen ensimmäisen pienen janon tunteen, sekoitan heti kollageenijauheen veteen ja nautiskelen sen joko heti tai pikku hiljaa aamun aikana. Ihan alkuun sekoitin jauheen vain pieneen määrään vettä, mutta pian tajusin lisätä veden määrää koska jo se on hyväksi terveydelle ja kauneudelle.

Syy miksi pidän tätä kauneus rutiinina, on se että kyseessä on kollageeni lisäravinne ja kollageenihan on tunnetusti se aine joka pitää meidän ihomme kimmoisana ja estää juonteiden syntymisen. Okei mun kohdalla juna meni jo siinä mielessä että onhan noita juonteita jo syntynyt, mutta aina on mahdollista hidastaa niiden eteneminen ja ehkä ennaltaehkäistä tulevia. Tuotteen kerrotaan myös vähentävän selluliittiä joten sekään ei haittaa ollenkaan =)

Minä uskon että tästä jauheesta on hyötyä ja koska pyörin paljon vain kotona ja tallimaailmassa niin muutoin kauneudesta huolehtiminen jää usein huonolle huomiolle. Oslo Skin Labin kollageenijauhe on oiva pieni keino pitää kauneutta yllä.

Mari Valosaari Oslo Skin Lab kollageenijauhe

En osaa sanoa onko juonteeni pienentyneet nyt sen aikana kun olen tuotetta käyttänyt, mutta voisin vaikka vannoa että ihoni pintakosteus on parantunut ja mielestäni kasvojeni iho on kuulaampi kuin aikaisemmin. Noiden merkkien luulisi ainakin estävän juonteiden syventymisen.

Kollageenijauhe liukenee todella hyvin veteen ja ei maistu käytännössä miltään. Mä sanoisin että se on 98% mauton. Ihan pieni jokin maku veteen tulee, mutta se ei missään tapauksessa ole paha. Olen itse sellainen että jos jokin tuote maistuu pahalla, oli se kuinka terveellistä tahansa, jää se juomatta/syömättä jossain vaiheessa ihan vain makunsa vuoksi. Näin ei käynyt Oslo Skin Labin tuotteen kanssa.

kollageenijauhe

Kaunistava aamurutiini

Kollageenijauhe juoma

Aurinkoista ja elinvoimaista kesää kaikille, pitäkää äidit huolta myös itsestänne. Ja se on täysin sallittua tehdä myös ulkoisten asioiden kohdalla. Olet äiti, mutta saat olla myös juuri täydellinen KAUNIS SINÄ!

Oslo Skin Lab Anti-wrinkle collagen -valmistetta voit kokeilla kuukauden ajan edullisempaan kampanjahintaan. Kirjoita alennuskoodi-kenttään sana MARI ja saat ensimmäisen kuukauden pakkauksen hintaan -60 % (normaalihinta 29,95 €).

Lisää tuotteesta ja omat kollageenijauheesi kampanjahintaan löydät Oslo Skin Labilta seuraamalla tätä linkkiä

äiti Mari Valosaari

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.