Hae
Mari Valosaari

Näiden kanssa Brasiliaan

Se olis loman paikka ja hahaha tältä näyttää mun matkaseura passikuvissa

En kestä miten hassun suloisia noi on. Kuvassa vasemmalla Mila 3kk ikäisenä ja oikealla Mio 5kk ikäisenä.

Tunnin päästä lähdetään lentokentälle. Laukut on edelleen avoinna ja vaikka viimeisiä tavaroita. Aina mä jätän pakkaamisen aivan viime tinkaan. Toivottavasti edes suurin piirtein kaikki tarvittava on messissä.

Meidän matkaa voi jonkin verran seurailla mun instagram tilin @marivalosaari kautta. Blogia tuskin tulen päivittämään seuraavan kahden viikon aikana.. Jollei jotain oikein asiaa ilmesty =)

Mä lähden siis lasten kans Brasiliaan ja Jontte lähtee sinä aikana käymään Espanjassa golf matkalla. AIVAN TOTTA, tasan ei mee taas nallekarkit. Jontte pääsee itsekseen nautiskelemaan lomasta ja minä hoidan lapset. Mutta toisaalta minä saan nauttia lapsista kun Jontte puolestaan ikävöi heitä. Kovasti minä nyt uhoilen että joskus sitten toisin päin, mutta jännä  nähdä osaanko olla koskaan edes viikkoa ilman lapsia..

Aika näyttää.. ja nyt aika näyttää siltä että lopeta Mari kirjoittaminen ja mene pakkaamaan loppuun ennen kuin tulee OIKEESTI kiire. Matkalle mukaan onneksi lähtee mun sisko oman poikansa kans. En halunnut lentää yksin kahden pienen lapsen kans ja sain ”ylipuhuttua” (ei ollut vaikeaa) isosiskoni mukaan.

Moikka

-Mari-

3 kommenttia

 1. Ada kirjoitti:

  Ootko varma, että tuolla Milan passilla vielä ulkomaille pääsee? Siinähän on oltava tunnistettavissa. Lapsen passissa ei ratkaise voimassaoloiaka, vaan tunnistettavuus.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Tiesin kylla taman, enka suinkaan ollut varma mutta lapi meni =)

 2. petra kirjoitti:

  kuulostaa niin tutulta, että mies reissaa omia menojaan ja äiti matkustaa lasten kanssa! ihan ku meiän perhe 😀 vaikka meillä nyt ei mitää ulkomaan matkoja olekaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *