Hae
Mari Valosaari

Oho äitiysloma loppui

 

kuva: spice and ice photography

kuva: spice and ice photography

Eilen oli viimeinen äitiyslomapäivä. Päivääkään en kokenut lomailevani..

Mihin aika meni.. Missä se mun pikku käärö on.. Hän on nyt 9kk.. Ryömii itsekseen pitkin kämppää.. Nousee seisomaan. Hokee äitä äitä äitä.. Vilkuttaa ja sanoo he he..

Pian pari viikkoa sitten aloitimme unikoulun ja kiitos sen elämä alkaa taas pikkuhiljaa voittamaan. Ajatukset ehkä hieman selkenee vähitellen. Jokseenkin kiirettä on tosiaan pitänyt kahden lapsen, neljän hevosen, kolmen kissan ja yhden miehen kanssa.

Ja apua, meidän au pair lähtee viikon päästä ja uusi tulee vasta huhtikuussa… Kuka meille tulee lastenhoitajaksi siksi aikaa?!? Koska tosiaan se ”loma” loppui ja nyt pitäis alkaa tekemään töitä niinku aikuisten oikeesti.

perhe valosaari

-Mari-

 

4 kommenttia

  1. e kirjoitti:

    Kerrotko teidän au pair toiminnasta enemmän blogissa? Kuulostaa siltä,että se on ihan yleinen teijän perheessä. 🙂 Mielenkiinnolla kuulisin arkea au pairin kanssa ja miksi juuri tämä valinta? Mitä koette antavanne hänelle ja saavanne itse irti?

  2. pilvi kirjoitti:

    Oon miettinyt samaa kuin E, eli oliko au pairilla vaikeuksia sopeutua teidän arkeen, oliko kielimuuria, mitä lapset tykkäsivät?

  3. petra kirjoitti:

    Mulla ei ole noita kissoja eikä hevosia mutta silti kelpais välillä yks au pair..? samaa äitiysloman loppua ihmettelen minäkin, vaikka mulla se loppuu ”vasta” huhtikuussa. Mihin tämä aika oikein katoaa? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.