Hae
Mari Valosaari

Kerran salille ja sit fitness kisoihin

 

Paljon on tarinoita nopeista valmistautumisista kisoihin, mut meniskö kukaan yhden salikäynnin jälkeen?

Mulla oli kahden vuoden tauko salitreenistä. Tai okei kuukauden vajaa 2 vuotta. Eilen tämä tauko loppui ja sit olinki jo kisoissa – unissani – .

Syy taukoon oli ensi se kun makasin kaksi kuukautta käytännössä petipotilaana. Joo pääsin kävelemään, mutta vain pieniä tipuaskelia ja vain vessaan tai keittiöön koska ylimääräistä ei vaan pystyny. Tää oli keväällä 2015 kun mun koliitin vuoksi menin huonoon kuntoon.

Toukokuun lopulla olo helpotti ja aloin jo liikkumaan mutta hyvin hyvin kevyesti ja lähinnä kotitreeniä.

Sit hetken päästä ostettiinkin hevostila (luojan kiitos suht pieni sellainen) Nummelasta ja totuttelu uuteen joka päiväiseen fyysiseen työhön vei mehut. Puhumattakaan siitä että tässä kohtaa olin alkuvaiheessa raskauteni kanssa joka omalta osaltaan toi myöskin väsymystä. Siinä ei paljoo kiinnostanu enää salille lähtee. Ja olinhan onneksi raskaana niin jos olis tullut lisäkiloja ni nehän olis vaan kuulunut asiaan. Ja siis tietty niitä tulikin mut vaan oisko se ollu 11 kiloo.

No sitten tää aika on tässä vaan niinku mennä vilistäny ja viikot edellisestä kerrasta muuttui kuukausiksi ja jopa vuosiksi (okei 1kk vajaa vuoSIKSI).

Eli siis mitään oikeeta syytä taukoon ei ollut muuta kuin sairastuminen, mut tekosyinä meni hevosarki, raskaus, vauva-arki ja väsymys. Ne oli mun mielestä ihan hyviä ”tekosyitä”. =)

Eilen sit kuitenkin tuli mentyä salille kun yhdelle Roosalle lupasin mennä vetään kovan jalkatreenin. Roosa veti kovan treenin ja mä tein satujumpan. En uskaltanu kovin kovaa tehdä kun on noi Fitness TV:n jumpat menossa. Olis ollu vähä noloo vetää ittensä niin kipeeksi ettei olis voinut tänään vetää omaa treeniään. Koska vaikka kuinka treenaa tulee sitä super kipeeksi kun vaihtaa lajia.

Nii ja tosiaan viimeyönä näin sit heti unta että olin fitness kisoissa. Ja mun tukka oli likanen ja menin äkkiä sen vielä jonnekin lavuaarille pesemään ja sit tajusin ettei mulla oo meikkaajaa eikä kampaajaa edes tekemässä hiuksia ja meikkiä… ja sit mä heräsin

.. ja aion käydä ehkä muutaman kerran vielä siellä salilla ennen kuin edes ajattelen lavalle nousua noin niinku oikeesti.

Pikkuhiljaa salitreeninkin pariin siis. Fitness TV:llä mulla pyörii Kevyesti Kuntoon ja Bunda pakaratreenit keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tammikuussa tän palvelun alkaessa aloin siis treenaamaan taas kunnolla sitten maaliskuun 2015..

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.