Hae
Mari Valosaari

Täällä on nyt uusi blogini koti

Ja paljon on uusia juttuja tulossa =)

Blogi löytyy nyt tosiaan suoraan osoitteesta www.marivalosaari.com mutta myös suuresta Indiedays perheestä. Kaikkeahan täytyy kokeilla, eikö vaan? Ja elämässä tapahtuu muutoksia jatkuvasti. Juuri eilen ystäväni kans puhuin siitä kuinka elämä muuttuu ja ihmiset sen mukana. Monesti väitetään että ihminen ei muutu, mutta mietippä vaikka itseäsi 5 tai 10 vuotta taaksepäin… Etkö ole yhtään muuttunut? Minä ainakin olen! Ja paljon =) Ja elämä on muuttunut. Tai tietenkään ihminen ei ehkä perus minältään muutu, mutta tavat ja tottumukset kyllä muuttuvat. Ja uskallan väittää että myös niin sanotusti luonnetta voi ihminen muuttaa jos sitä itse haluaa. Esimerkiksi kärsivällisyyttä voi oppia lisää. Nimimerkillä nyt äitinä olen huomattavasti kärsivällisempi kuin ennen. Palaahan se hermo nytkin joskus, mutta ei niin usein eikä niin pienestä kuin joskus ennen.. tämä vain pienenä esimerkkinä =)

Niihin muutoksiin..

Blogi muutti, me muutimme ja elämäkin on muuttumassa.. (tästä elämänmuutoksesta myöhemmin lisää)

Te jo vanhat lukijat (jotka toivottavasti siirrytte mukanani) jo tiedättekin millaista tekstiä minulta tulee, mutta uusille tiedoksi: En ole äidinkielellisesti mitenkään erityisen lahjakas. Teen paljon yhdyssanavirheitä ja välillä voi teksti muutenkin olla hieman sekavaa, mutta kai siitä jotenkin selvän saa =) Pahoittelut siis jo etukäteen olevista ja tulevista virheistä =)

Tänään kannattaa katsoa MTV kolme kanavaa kello 20:00-21:30 ja sieltä POSSE ohjelmaa! Minä, Eevi Teittinen ja Sofia Ruusila-Nousiainen saatetaan siellä näkyä, mutta kovempi juttu taitaa olla se että CHEEK on myös vahvasti mukana =) Käy kurkkaan jo etukäteen mitä Jarelle on luvassa TÄSTÄ

-Mari-

Kuva: Petri Mast, Vaatteet: Lorna Jane

Kuva: Petri Mast, Vaatteet: Lorna Jane

0 kommenttia

  1. jenny kirjoitti:

    Ihana Mari, valtavan onnellista odotusta koko teidän perheelle <3

  2. Eltsu kirjoitti:

    Hei! Ja onnea uuteen kotiin ja blogikotiin! Sitä tässä lähinnä mietin että onko blogin osoite tuo postauksessa mainittu http://www.marikasvi.com vai onko se http://www.marivalosaari.com? Tänne siis tulin linkkiä pitkin, joten en ole varma osoitteesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.