Hae
Mari Valosaari

Tulisitko kuntotestiin mun kanssa?

27.8. Narinkka torilla järjestetään tapahtuma nimeltä treenipäivä klo 10-16. Mä oon mukana Biancaneven osastolla ja starttaamassa heidän nimikko kuntotestiään klo 13:20

Treenipäivä2016

Tapahtumassa on PALJON muutakin kuin vain kuntotesti joten kannustan kaikkia tulemaan paikalle. Lava-ohjelma on ilmainen kuten myös klo 13 starttaava lankutusskaba.

 

Ja meillä olis jonkin verran paikkoja annettavan ilmaiseksi tuohon kuntotestiin. Mä jaan täältä blogin kautta 16 kappaletta siten että 8 ENSIMMÄISTÄ ilmoittautujaa kommentteihin on mukana. HUOM kommentoi vain jos varmasti pääset paikalle, ilmoittautuminen on sitova. Eli kahdeksan ihmistä saavat ottaa itsensä ja ystävänsä mukaan tapahtumaan.

 

Ja älkää säikähtäkö sanaa kuntotesti, en mäkään oo missään hyvässä kunnossa nyt. En oo treenannu kunnolla tooooodella pitkään aikaan. Mä osallistun siis testiin kans ja sovitaan niin että cooperin osuuden varsinkin mä jään suosiolla hölkkääjien kans pitämään perää ja kannustamaan että jaksetaan edes juosta (hölkätä) se 12 minuuttia =)

 

Käykää tutustumassa tapahtumana tästä. Facebook tästä

 

Ja ilmoittautukaa mukaan (huom laita sähköposti lomakkeeseen mukaan jotta voin ottaa yhteyttä

-Mari

0 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Olisi kiva voittaa/saada kuntotestiin paikka. Jos sillä saisi lisä vauhtia kunnon kohottamiseen.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   ensimmäiset kahdeksan kommentoijaa saavat tulla ystävänsä kanssa joten olet mukana =) kerron lisätiedot meilitse

 2. Helena kirjoitti:

  Ilmottautuisin kuntotestiin mukaan!

 3. Tuuli kirjoitti:

  Pitäiskö tulla kanssa ?

 4. Tiina kirjoitti:

  Moikka! Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta voisitko vähän kertoa että miten teillä on sujunut au pairin kanssa? Mistä hänet löysitte ja miten teillä toimii palkkaus yms? Ollaan etsimässä meille au pairia ja tämä on kyllä aikamoinen viidakko.?

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Moi, on listalla.. luulis että on aikaa kun on apukädet ja kaikkee, mutta eipä vaan tahdo olla =( se on kyllä melkoinen viidakko tosiaan. yritän saada selkokieliset ohjeet aikaiseksi piakoin. mut saattaa kestää

 5. Veeraeliisa kirjoitti:

  Voi että olis niin kiva tulla! Mä oon tällä hetkellä sairaalassa selkäkipujen takia.. 🙁

  En tiiä Mari muistatko mua, mutta lahden fitnessExpoilla 2015 muistaakseni (voi olla 2014 :D) nähtiin. Lupasit instagramissa että jos tuun moikkaamaan niin saan muutaman protskupatukan palkaksi, kun ujostin tulla sua moikkaamaan vaikka olin nähnyt sut jo helsingissäkin jossain messuilla…

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Moi, muistan joo =)

   Harmi kun selkäsi on kipeä, toivottavasti pian saatte sen paranemaan!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.