Hae
Mari Valosaari

Puuha Park

Puuha Park Mio Valosaari

Puuha Park

Mun on pakko antaa iso suositus tälle liikuntapainotteiselle Puuha Parkille. Merkitsin tämän mainokseksi vaikka sitä se ei välttämättä loppupeleissä edes ole. Tuttavani pyörittävät paikkaa ja saamme perheeni kanssa etuna käydä puuhailemassa joten tässä kädenojennus myös heille päin.

Puuha Parkissa on todella paljon tekemistä koko perheelle. Ihan pienen taaperonkin kans voi touhuilla esimerkiksi leikkimökin tyylisissä taloissa tekonurmella heti kioski rakennuksen vieressä. Sanoisinko että yli 3 vuotiaalle alkaa olemaan sitten jo todella paljon touhua ja tämän ikäluokan kanssa vanhemmatkin saavat nauttia koko rahan edestä kun perässä ja mukana on mentävä moneen puuhaan. En tiedä tarkkaan, mutta oiskohan sitten noin 6v eteenpäin kun pystyy jo päästämään vapaammin lapset kiertämään yksikin parkkia (tai ehkä jo 5, tai ehkä riippuu lapsesta). Nytkin kun Mila on 4v uskaltaa hänet päästää touhuihin ns yksin, mutta mukana on kierrettävä. Ja miksipä en kiertäisi kun touhut ovat hauskoja myös aikuisille.

LUE LISÄÄ PUUHA PARKISTA TÄSTÄ LINKISTÄ

Me mennään taas tänään (23.7.2018)  Puuha Parkiin! Tuu moikkaamaan jos satut olemaan tänään siellä <3

-Mari, Jontte, Mila ja Mio-

Puuha Park Jontte Valosaari

Puuha Park Mari Valosaari

Puuha Park Mila Valosaari

Puuha Park Mio Valosaari

Puuha Park Mila Valosaari

Puuha Park MIla ja Mio Valosaari

Puuha Park Mila Valosaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.