Hae
Mari Valosaari

muutama joululahjavinkki plus vinkkipyyntö

Joululahjoja on välillä tosi vaikee keksiä. Mä itekkin usein googlailen mitä vois ostella niin päätin laittaa listaan muutaman lahjan mitä mä vinkkaan eteenpäin. ps avunpyyntö lopussa!

image

Milalle me ei olla ostettu juurikaan mitään. Mä oon ehkä liian käytännöllinen nyt tässä kohtaa, mutta ajattelen sen näin että ostetaan vain jotain pientä Milalle nyt ja sitten jos jää joulun jälkeen saamatta jotain mitä neiti tarvii niin hommataan sitten. Kaikki kummit ja mummit kun ostaa lapsille kuitenkin niin paljon lahjoja niin tässä kohtaa on ehkä viisastakin vanhempien olla ostamatta niin paljoa omalle lapselle. Kuitenkin tuttavani lastentarvikekaupasta jotain pientä ja käytännöllistä hommasin ja tässäpä vinkki numero 1 sisätossut

ja ne löydät täältä www.starkids.fi 

image

Sit tietenkin Bunda nilkkapainot on huippu lahjavinkki =)

Tosin mulle kävi vähän nolosti kun suuri kysyntä ja pieni virhe varastonseurannassa yllätti ja painot pääsivät loppumaan. Nyt lahjaksi ostaneille lähteekin Bundat joulutervehdyksen merkeissä ja itse tuote toimitetaan viimeistään tammikuun alussa kotiin. Moni jouluhenkinen paketti kuitenkin ehti lähteä osoitteesta www.bunda.fi

image

Bunda_joulu

Ja sitten muutama aineeton lahjavinkki:

-kestoripset

-jalkahoito

-rakennekynnet

-kiropraktikkokäynti

-kampaamolahjakortti

Mä laitoin piiiitkästä aikaa taas kestoripset ja kyllä ne vaan on kivat. Pyysin Nataa tekemään tosi ”miedot” ripset sellaiset että ovat mahdollisimman paljon kuin omat, mutta kuitenkin sellaiset että näyttää että olisi vaikka vähän ripsiväriä. Painotin tätä monta kertaa alussa ja Nata pyysi vaan luottamaan häneen, luotin ja se kannatti! Loistavat tuli! Ystäväni Natasha toimii Salon Milagro nimisessä paikassa ja sinne voi ostaa esim lahjakortin. Myös parhaat rakennekynnet samasta paikasta esim henkilöltä Manna (Marianne)

www.salonmilagro.fi

image

Kävin myös aika pitkästä aikaa Jackin käsittelyssä kiropraktikolla. Viimeksi kun olin raskaana kävin vain ihan loppuvaiheessa, mutta nyt kun juttelin Jackin kans hän kertoi monta pointtia miksi on hyvä käydä myös koko raskauden ajan. Näistä ja muutenkin esim siitä että Jack on erikoistunut raskaana olevien naisten kiropraktiikkaan kerron lisää myöhemmin..

www.kiropraktikkoklinikka.fi

image

Hiuksia en käynyt laittamassa nyt niinkuin en kynsiäkään, mutta kampaamolahjakortti on aina kans varmasti hyvä valinta lahjaksi. Kampaajaksi suosittelen Jonten serkkua Satua ja hänen liikettään Espoon Tapiolassa

www.capello.fi

Ja treenaajille tietty hurja määrä kaikkea kivaa osoitteessa

www.fitnesstukku.fi

Siinäpä muutama ja kaikki ehtii vielä pukinkontiin kun toimii 19.12. mennessä! Lahjakortteja noista paikoista paikanpäältä tosin varmaan ehtii hakea vielä sillon 23. iltapäivällä kun tajuaa että lahja on vielä hankkimatta hahaha

(kaikki vinkit on jollain tapaa mun yhteistyökuvioita)

Ja huomenna leivotaan gluteenittomia pipareita Milan kans jollen mä käy syömässä taikinaa yön aikana jääkaapista pois =)

IHANAA JOULUNODOTUSTA KAIKILLE <3  

mutta auttakaa!! Mitä mä hommaan Jontelle?? Ei kuulema halua mitään, eikä ainakaan mitään turhaa.. Tietty Jackin käsittelyyn hänen täytyisi mennä..

image

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.