Hae
Mari Valosaari

Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää

kuka voisi kellot seisauttaaEikä millään tapaa sen vuoksi että maailma tarjoaisi kauneintaan vaan

Ihan vaan sen vuoksi ettei Per***e tunnit vuorokaudessa riitä. Tai koko vuorokausi vois jo alkaa nippa nappa riittämään mutta piru kun pitää aina välillä nukkuakkin. Sekin on ihan homojen hommaa.. Vaikka onki ihan parasta.. Onkohan homojen hommatki??

Varmasti monet muutkin mutta etenkin pienten lasten äidit tietää sen jäätävän, kuolettavan, kivuliaan, armottoman väsymyksen tunteen. Sen kun iltaisin vaan ajattelee ”koska pääsee nukkumaan”..

Ja silti kun ilta koittaa olis vielä miljoona ja kaks asiaa mitä pitäis tehdä. Miksi musta tuntuu että ei ennen ollu näin. Tai mistä minä mitään entisajasta tiedän, mä oli sillon lapsi. Ei mulla tietty lapsena ollu mitään työvelvollisuuksia. Mut nytpä on. Ja paljon onki. Ja tiedän tasan tarkkaan että niin on todella monella muullakin.

Luojan kiitos suurin osa tekemisistä on mielenkiintoista ja kivaa. Tämän saman sanoi tänään ystäväni. Valitteli kiirettä mutta oli kiitollinen että työnsä oli mukavaa. Samaa mieltä oon omista tekemisistäni, mutta iso harmitus tulee siitä kun ei vaan yksinkertaisesti ehdi tehdä ihan kaikkea mitä haluaisi. Ja heh, silti vaan lisää hommia on suunnitteilla. Että mitäpä mä täällä valitan, täytyy vaan oppia käyttämään aikansa paremmin. Ja ehkä nukkumaan vähemmän..

Tsemppiä kaikille kanssakärsijöille kilpajuoksua aikaa vastaan! <3 <3

-Mari

2 kommenttia

  1. Noora kirjoitti:

    Ah, IHANAA! Otsikko epäilytti, ajattelin että tää on sellainen ”kaikki on niin ihanaa” postaus ja mua vaan ahdistaa, kun koko ajan on niin kiire. Mutta tää olikin just niin nappiin tämän hetken fiilis, että nauratti ääneen! ? Just tein koulutuksessa joka mua ei niinkään koske (mutta pakko olla paikalla) listaa lasten puuttuvista talvivaatteista, kun muuten ei koskaan ehdi…

    • Mari Valosaari kirjoitti:

      haha, tulipahan aika hyötykäyttöön =) ja joo vaikka yltiöpositiivinen yleensä olenki ni kyllä muakin välillä suoraan sanottuna vituttaa =D =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.