Hae
Mari Valosaari

Jälkitarkastus ja ensimmäiset laukat

Lääkäri teki synnytyksen jälkeisen jälkitarkastuksen eilen ja kaikki pitäisi olla kunnossa. Tarkastuksessa lääkäri kyseli vointia ja teki nopean sisätutkimuksen todetakseen että kohdunsuu on täysin sulkeutunut ja kokeili vatsan päältä että kaikki tuntuu normaalilta. Tällä tapaamisella jutellaan myös ehkäisyasiat kuntoon. Mitäs muuta siellä tapahtui.. eipä tainnut muuta olla. Nopea käynti.

 

Ja koska kaikki ok niin tämähän tarkoitti sitä että sain myös luvan ratsastaa kunnolla (kysyin erikseen). Heti eilen hyppäsinkin hepan selkään ja ravailin ja laukkailin muutamia kierroksia. Ja tosiaan tein vaan noin koska ystäväni oli ratsastamassa ja varastin häneltä hevosen hetkeksi. Pidempää en olisi pystynytkään koska pikku Pertsa kaipasi taas äitiä..

 

Videolla meidän menoa =) tuntui kyllä taas hieman holtittomalta.. kestää taas hetki että saa kunnon tuntuman ratsastamiseen ja ennen kaikkea että niin kutsutut ratsastuslihakset aktivoituu.. mutta ai että oli ihanaa <3

 

p.s. tänään on sit sisäreidet ja pakarat kipeenä.. enkä oikeesti ratsastanu ku max 15 minuuttia, eli toimii myös treeninä!

 

0 kommenttia

 1. Marjaana kirjoitti:

  Voi kuinka muistan tuon, kun pääsi synnytyksen jälkeen ratsastamaan 🙂 oli se vaan taas kivaa, kun aika pitkä tauko silloin oli. Mutta kyllä sitä vaan nopeaa unohtaa asioita, oli taas mukava käydä sitten valmennuksissa ja opetella vanhat asiat uudestaan ?
  Nyt viikkoja 18 ja olen vielä yrittänyt käydä ratsastamassa kun ei ole pahalta tuntunut ja rauhallisesti mennyt 🙂
  Esteitä en enää uskalla hypätä.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Mä en uskaltanut ollenkaan ratsastaa raskaana vaikka sallittuahan se on noin puoleenväliin saakka. Vaikka kukapa näitä oikeasti kieltää. Nauti vielä kun voit ja sitten kohta taas lisää =)

   Valmennukseen kaipailisin minäkin. Tekis hyvää!

   • veronica kirjoitti:

    Mä ratsastin ja ajoin hevosia rv 36 asti. Oli niin pieni maha eikä tuntunut pahalta ja ihan neuvolassa sanottiin että saa huoletta ratsastella ja ajaa kunhan ei tunnu ikävältä mahassa 🙂

   • Marjaana kirjoitti:

    Kyllä oon ajatellu että sitten en enää kyllä hevosen selkään mene jos pahalta rupeaa tuntumaan. Pieni tauko valmennukseen nyt sitten tulee, mutta uudestaan sitten taas myöhemmin.

    Suosittelen kyllä valmennusta, minäkin kävin noin 2 viikon välein, ja kyllä sillä vaan ne perusasiat saa kuntoon ja se kun joku katsoo koko ajan mitä tekee 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.