Hae
Mari Valosaari

7 vuoden karkkilakko loppui

Usein mietin MIKSI 7 vuoden karkkilakon jälkeen laitoin suuhuni jälleen makeisen?

karkkilakko loppui

Lopetin karkin syömisen vuonna 2010 yhden kisadieetin jälkeen. Kyseessä ei ollut karkkilakko vaan oikea lopetus. Silloin ajattelin että olen nyt ollut kolme kuukautta täysin ilman karkkia eli pystyn olemaan ilman, mun keho ei tarvitse karkkia mihinkään joten jätän sen pois. 7 vuotta meni ilman karkkia ja suklaata.

Sitten tuli, en tiedä mikä tuli.. No ainakin vuosi 2017 ja karkinsyönti. En osaa yhtään sanoa mistä syystä aloin taas silloin tällöin maistelemaan karkkeja. Lähinnä alkuun niin että otin yhden tai kaksi jos jossain oli tarjolla. Pian sitten tulikin jo ostettua kaupasta pieniä suklaa patukoita ihan itselleni.

Paljoa en omasta mielestä vieläkään syö, mutta syönpä kuitenkin. Välillä saattaa olla useampi viikko välissä että en syö yhtään namia, mutta sitten välillä havahdun että olenkin jo monena päivänä ostanut jotain pientä. Usein siitä syystä että on ollut kova nälkä kun olen ollut liikenteessä.

karkkilakko ei pitänyt

Rikon omia ohjeitani

Olen itse mm. luennoillani ohjeistanut että pitäkää terveellisiä välipalapatukoita tai vastaavaa mukana jotta ette koskaan menisi liian nälkäisenä kauppaan, nälkäisenä tulee ostettua paljon ylimääräistä ja juurikin ehkä se suklaapatukka tai karkkipussi jota ei välttämättä ostaisi jollei olisi niin nälkäinen. Ja tässä sitä ollaan, rikkomassa omia ohjeita.

Luojan kiitos mulla on lapset joiden toivon syövän mahdollisimman vähän karkkia ja en syö heidän edessään kuin silloin tällöin heidän karkkipäivinään. HAHAHA kyllä, olen juuri sellainen äiti joka kaivelee karkit esille kun lapset ovat menneet nukkumaan. Tai joskus päivällä jos suuri karkin himo iskee, sniikkaan kaapille ja varmistan ettei kukaan näe ja nopeasti nappaan yhden karkin suuhun ja kun lapset sattuukin tulemaan juttelemaan kun karkki on suussa käännän pääni toiseen suuntaan etteivät he haista hengityksestä että olen syönyt nameja. hi hi hii

Lasten karkkipäivä on lauantai ja he eivät kovin paljoa karkkia saa. Siitä kerron lisää myöhemmin.

Tsemppiä kaikille karkin syöntiin ja karkkilakkoon. Jos haluat olla ilman karkkia, päätä olla ja pysy päätöksessäsi. Jos taas haluat syödä karkkia, tee se muilta piilossa niin et voi syödä liian paljoa =D

#elämänohjeitakerrakseen =D

-Mari

 

2 kommenttia

  1. Marko Uskelin kirjoitti:

    Vuosi nyt ilman. Nykyään tökkii jo ajatuskin ja esim. haju kaupan irtokarkki-osastolla tekee huonoa. Ei tuossa sun makean syömisessä mitään pahaa ole kun itse sen huomaat ja pysynee hallinnassa 🙂

    • Mari Valosaari kirjoitti:

      Ilman olis varmasti parempi ajatellen suolistoakin, mutta ehkä se taas kohta loppuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.