Hae
Mari Valosaari

Kevyesti kuntoon osat 5 ja 6

Vitonen tuli tehtyä tänään ja kutonen on vielä edessä mutta saan ne tähän samaan kirjotukseen kun tiedän kutosen sisällön. Nyt ei tehdä lihaskuntoa vaan kävellään.

Jos joku haluaa kävelyn sijaan tehdä lihaskuntoa niin tehkää osat 3 ja 4 uudestaan.

Ja tämä mitä minä tein viidenneksi on ehkä hieman haastava toteuttaa. Nimittäin mä kävin pelaamassa 18 reikää golfia. Tämä tarkoitti noin 9 kilometrin lenkkiä, tämä tapahtui noin viiden tunnin aikana koska tosiaan homman nimi oli pelata golfia ja luonnollisesti siinä pysähdytään vähän väliä lyömään palloa ja ryhmässä kun on neljä lyöjää niin kestäähän se. Lyönneillä toki käytetään myös lihaksia ja veikkaankin että huomenna voi olla erikoislihakset kipeänä koska edellisestä kierroksesta on noin vuosi aikaa. (toisin siis kun Iltalehti väittää, me molemmat Jonten kans ei olla kovia golfareita, vain Jontte on…eikä mulle myöskään tehty suolistoleikkausta vaan toisenlainen operaatio, mutta mutta nämä on taas näitä ”lehtien totuuksia” =) tässä juttu jos joku haluaa lukea, se koskee pääasiassa sitä että ihanaisen Viivi Avellánin vauvamaha näkyy jo)

Tämä golf kierros oli Fore lehden järjestämä super kiva tapahtuma nimeltä Fore Fashion Tour ja tämä tapahtuma onkin ainoa missä olen golfia pelannut. Tämä on nyt kolmas vuosi kun oon mukana tourilla =) Kiitos Viivi kun oon saanut olla mukana! Ja kiitos myös tämän päivän United Bankers ryhmälle jossa sain olla mukana!

Miten voit soveltaa:

Käy tekemässä vaikka 6 kilometrin lenkki ja tee muutama kymmenen askelkyykkyä matkan aikana. Kuusi kilometriä sen vuoksi että tahti on sinulla kävellessä kovempi kuin minulla näin pelatessa.

Osa 6 puolestaan tulee olemaan sunnuntaina (24.5.) juostava Naisten 10. Mutta ei hätää, teidän tai minun ei tarvitse vielä juosta kymmentä kilometriä! Minä olen menossa kävely/hölkkä ryhmään ja jos väsy iskee niin soitan taksin! Hahaha yritän kyllä tuon kympin kävellä/hölkkäillä ja eiköhän se onnistu mutta eihän sitä koskaan tiedä.. kerron kyllä sitten miten kävi mutta ”voittamaan” mennään.

Eli osa 6 on 10 kilometrin kävelylenkki ilman mitään kyykkyjä

Ja näiden osien välissä on yksi lepopäivä! Huomenna lauantaina en aio tehdä yhtään mitään urheilusuorituksia, paitsi tietenkin perus lapsen perässä juoksemisen =)

Tässä kuvia tämän päivän golf fiiliksistä, sunnuntailta tulee sitten kuvia myöhemmin.

IMG_1908 IMG_1919 IMG_1922

IMG_1916

Tää on mun käsitys golftermistä BIRDIE hahahaha

IMG_1925

Veikkaan että oli hyvä olla kompressiosukat jalassa

-Mari-

0 kommenttia

  1. Pikku keiju kirjoitti:

    Kiitos Mari, kun astuit sairautesi kanssa julkisuuteen. Itse sain saman diagnoosin vuosia sitten ja aina saa joka paikassa selitellä ruokavaliota ja mikä on, kun siitä ei ole puhuttu missään mediassakaan juurikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.