Hae
Mari Valosaari

Näytin omat läskini suorassa lähetyksessä

Marja Hintikka Live läski mutsi

Olin eilen siis mukana Marja Hintilla Livessä ja siellä puhuttiin ylipainosta, palautumisesta raskauden jälkeen ja muun muassa onko plastiikkakirurgia hyvä vaihtoehto kropan korjailuun.

Siiellä oli ihanat, rohkeat äidit Henni & Emilia jotka paljastivat vartalonsa Tiina Jylhälle joka sanoi että jollei treeni ja dieetti auta voi kirurgialla auttaa ja näytti mitä voisi tehdä.

(äidit huom, täällä olisi arvonnassa vaippoja tarjolla)

Heidän jälkeen oli minun vuoro ja minä näytin myös miltä mahani näyttää nyt toisen lapsen jälkeen. Ei mennyt ihan automaattisesti takaisin. Mutta ei se kyllä paha oo. Ja otsikko näytin omat ”läskini” on liioiteltu, mutta koska jakson nimi oli ”häpeäisit, läski äiti” niin mennään teeman mukaan.

Tänään jatketaan keskustelua YLE puheella radion puolella klo 16-17 ja paneudutaan kehonmuokkaukseen syvällisemmin Marjan, Jennyn ja Heikin kans. Kuulolle siis silloin!

Ja tässä pieni klippi eilisestä ja se mun vatsa:

(p.s. oli aika kova paikka näyttää toi vatsa, vaikka ei oo paha.. Mutta oon tottunut että treenaan kropan huippukuntoon ennen kuin sitä paljastelen, nyt se oli vähän erinäköinen. Toisaalta tuo pelottava kokemus oli aika vapauttava myös)

http://areena.yle.fi/1-3769775

Ja koko eilisen ohjelman näet täältä:

http://areena.yle.fi/1-3393037

ja aiheeseen ”kuuluvasti” matkalla kotiin söin ranskalaisia hahaha

Mari Valosaari

hahaha yks vissiin menossa nenäänki

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *