Hae
Mari Valosaari

Näin bloggaajat juhlii, onnea Vaikuttajamedia 1v

Vaikuttajamedia ja Vaikuttajatapahtumat ovat olleet pystyssä nyt vuoden, onnea Johanna ja Monna. Itse olen blogannut vaikuttajamedialla tammikuussa vuoden verran. (p.s. vaikuttajamedia etsii uusia, mutta jo blogia jo kirjoittaneita bloggaajia meidän joukkoon iloiseen lisää)

Mutta kun bloggaaja joukko pitää bileet on tarjoilut ensiluokkaista. Kiitos kaikki jotka olitte mahdollistamassa meille näitä juhlia =)

Itse tosin pääsin nauttimaan näistä juhlista vain n kahden tunnin ajan kun piti lähteä hakemaan lapsia hoidosta. Mutta tapasin kaikki tärkeimmät ja sain nauttia tarjoiluista. Tällaista meillä oli Sony musicin tiloissa pidetyissä juhlissa:

vaikuttajamedia mari valosaari

vaikuttajamedia vaikuttajamedia

-Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.