Hae
Mari Valosaari

#rideforhilda kyyneliltä ei voi välttyä

Syvä ja lämmin osanotto Hildan perheelle ja lähipiirille.

En voi millään välttyä kyyneliltä kun tätä kirjoitan, kun luen uutista Hildan kohtalosta, kun katson kuvia instagramista hästägillä #rideforhilda. Tuhannet ratsastajat jakavat kuviaan osoittaakseen tukea ja osanottoaan tapahtunutta kohtaan <3

Tapahtuma jota jokaisen hevostytön vanhemmat pelkää. Tapahtuma joka on erittäin erittäin epätodennäköinen, mutta mahdollinen. Hevonen säikähti ja pakoreaktion yhteydessä potku osui 11 vuotiasta tyttöä kuolettavasti.

En tuntenut Hildaa, mutta jostain syystä tämä uutinen koskettaa minua todella syvältä. Sydämeen sattuu kun ajattelen tytön kohtaloa. Minulla on itselläni tyttö joka varmasti pian alkaa touhuamaan enemmän itsekseen hevosten kanssa. Pelko ei silti valtaa mieltäni, ainoastaan suru.

Toivon kaikille rakkaita ja TURVALLISIA hetkiä hevosten kanssa.

#rideforhilda Hilda

#rideforhilda Hilda Mari Valosaari

#rideforhilda Hilda Mila Valosaari

Voimia suruun <3

-Mari

Yksi kommentti

  1. Carita kirjoitti:

    Tunsin Hildan jo kun olin 1-vuotias. Tämä on minulle niin kova asia etten voi uskoa, että se oli minun ystäväni. Vaikka hevoset on minulle tuttuja en tämän uutisen jälkeen ole uskaltanut mennä lähelekkään tallia. Otan osaa perheen suruun. T: Carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.