Hae
Mari Valosaari

Los Angelesin reissu

Mihin se aika oikein hurahtaa kun ei ehdi päivityksiä tekemään..

 

Tai tässäpä taisi olla aika paljon actionia… Reissussa ei malttanut vetäytyä kirjotuksen ääreen kun kerran ja Suomeen paluun jälkeen olikin Fitness Helsinki kisat joissa olin koko viikonlopun juontajana ja Emma-gaalassakin piti pyörähtää.  Noh kisa ja emma viikonlopustakin on nyt jo viikko mutta tämä viikko tuli tarpeeseen levon merkeissä.

 

Reissu meni kokonaisuudessaan tosi hienosti. Se myrsky mistä puhuin… Pelästyin eka kun televisiossa puhuttiin jatkuvasti hirmuisesta myrskystä ja kuinka myrskyyn tulee varautua jne jne… isossa maailmassa kun oltiin niin ajattelin että apua mitäköhän sieltä tulee, joku Katriina hirmumyrsky vähintään. Mutta siellä sitten tosiaan satoi vettä. KYLLÄ siellä vain ja ainoastaan SATOI VETTÄ. Okei vettä tuli paljon mutta haloooo ei se nyt maailman hurjin myrsky oo jos vettä sataa. Siellä oli ollut osa kouluistakin suljettu. Suomalaisen mittakaavassa hyvinkin perus pullaa.

Vesisade Losissa

Vesisade Losissa

Vesisade Losissa

Vesisade Losissa

 

 

Sää oli siis sateiden vuoksi muutamana päivänä huono mutta me Jonten tuottajan vaimon kanssa käytimme tämän hyväksemme ja perustelimme shoppailupäivät sillä ettei voinut ulkonakaan olla. Paljon kaupoissa pyörittiin mutta Losin muoti ei kyllä iskenyt minuun.  Se oli joka paikassa liian kasari. Muhun ei nyt vaan iske se juttu.. Joo miks ei jotain pientä sinnepäin vois vaikka käyttääkkin, mutta en nyt sellaista pientäkään löytänyt.  Mun shoppailu saldoksi itselleni jäikin sitten Converset, pari Calvin Kleinin t-paitaa ja pari Michael Korsin laukkua. Conssit oli muuten elämäni ensimmäiset ja niin oli muuten MK:n laukutkin. Tuo Michael Kors on hauska merkki kun olen aikaisemmin aina käynyt heidän liikkeissään ja oikeasti halunnut sieltä jotain ostaa koska MK = Mari Kasvi se olis sopinut mulle täydellisesti ja vieläpä sama ”syntymävuosikin” 1981 mutta ennen ei vaan mitään kivaa löytynyt. Nyt kun olen MV niin tietty nyt löytyi.. Heillä on kyllä selvästi tyyli muuttunut entisestä ja pelkästään parempaan. Nyt olis kyllä löytynyt enemmänkin kuin nuo kaksi laukkua mutta mutta: talo rakenteilla, lapsi elätettävänä jne. niin täytyi hieman rajoittaa ostoksia. (tähän mun pitää lisätä kuva ostoksista jälkikäteen kun Mila just nukkuu niin en voi mennä penkomaan laukkuja esiin) Nyt kuva otettu..

Shoppailun saldo

Shoppailun saldo

 

Pojat siis lähinnä viettivät aikaa studiossa Jonten uusien biisien kimpussa ja hyvää matskua on luvassa =) En tiedä yhtään tarkemmin koska kakkos albumi julkaistaan, mutta kai se tässä kevään korvilla pamahtaa. Yksi sinkku Kiinni Jäit on jo ulkona, sen voit käydä kuuntelemassa täältä. tai Spotifyssa vaikka koko Albumi täältä.

jontte studiossa

jontte studiossa

 

Losissa olis voinut olla kunnon kulinaristi mutta tämä porukkapa kävi lähes joka ilta sushilla Sushi Ran nimisessä paikassa, mutta miksi vaihtaa kun niin hyvää oli viimeisinä iltoina alkoi henkilökuntakin olemaan hyvin tuttuja myös meille, MGI vaimoineen käy kyseisessä paikassa muutenkin usein. Kolme iltaa taidettiin syödä muualla, yhtenä iltana grillattiin kotona, yhtenä syötiin burgerit hotelli Rooseveltin alhaalla ja yksi ilta käytiin julkkiskokki Stefan Richterin Santa Monican ravintolassa. Stefanin paikassa oli mukana myös rapakon takaa blogia kirjoittava A.Sinivaara, hänen blogi Onnenpäivä löytyy täältä.

Koti Grillailut

Koti Grillailut

Ainiin ja tää on kyllä noloo, yhtenä päivänä käytiin Suskun kans IKEASSA lounaalla hahahaha lihapullia ja perunamuusia

IMG_1872

Eipä me siis ihmeitä touhuttu, mutta kiva reissu oli. Lapsi meni hienosti mukana joka paikassa. Paitsi siellä kun oltiin yhtenä iltana ulkona =) silloin hän oli ystävällämme hoidossa.

 

Paluumatka lennettiin British Airwaysilla ja kyllä oli mukavaa. Vaikka AA:n kökkö koneiden ja henkilökunnan jälkeen mikä tahansa tuntuu varmasti hyvältä mutta BA oli oikeasti jälleen hyvä. Ihana iso uusi kaksi kerroksinen kone ja mukava henkilökunta. Vauvan kopassa olisi tosin ollut hieman parantamisen varaa. Ensiksi saatiin sellainen sitterin tyyppinen mikä kiinnitettiin pöytään joka oli mielestäni aivan liian korkealla. Se oli tavallaan jees, mutta ei Mila oikein hyvin siinä nukkunut kun on tottunut öisin nukkumaan kyljellään eikä se sitterissä vöissä ollessa onnistunut. Saatiin sitten sellainen koppa kun erikseen sitä pyydettiin, mutta sepä olikin liian lyhyt meidän neidille…Nooh onneksi hän nukkui välillä hieman kippurassa ja välillä jalat hieman laidan yli =) Tirrin korviin ei sattunut nousut eikä laskut ja muutenkin matkat meni tosi kivuttomasti. Jälleen kerran uskallan lähteä lapsen kanssa reissuun uudestaankin.

BA kaksikerroksinen kone

BA kaksikerroksinen kone

Sitteri BA:n koneessa

Sitteri BA:n koneessa

 

 

Tässä vielä joitain tilannekuvia =)

Nähtiin nää kaksi juontaja heeboo

Nähtiin nää kaksi juontaja heeboo

Palomiesten kans kuvassa

Palomiesten kans kuvassa

Palomiesten kans kuvassa

Palomiesten kans kuvassa

Mari the firefighter

Mari the firefighter

Kävin mallinukkena paikallisessa LJ liikkeessä

Kävin mallinukkena paikallisessa LJ liikkeessä

Suomessa vaatteita löytyy www.lavli.fi

Paistoi se arskakin =)

Paistoi se arskakin =)

Ainiin, ostinmyös tämmöisen ihanan kotipaidan H&M:stä

Ainiin, ostinmyös tämmöisen ihanan kotipaidan H&M:stä

Varvashuollossa

Varvashuollossa

Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

Väsynyt Tirri

Väsynyt Tirri

Coffeee pleeeese

Coffeee pleeeese

Naaaam

Naaaam

Ja tutti meni ööö jotenkin suuhun

Ja tutti meni ööö jotenkin suuhun

Ainakin tutti pysyi messissä, kiitos Elodie Detailsin tuttinauhan!

Milalle tuli kaksi hammasta reissussa

Milalle tuli kaksi hammasta reissussa

Milestone baby cards