Hae
Mari Valosaari

Pelottaa Konmari päivä nro 2

konmari

Konmari

Mä halusin Konmarittaa, siistiä kodin täydelliseen järjestykseen. Luin kirjan, olin inspiroitunut ja täynnä tarmoa järjestelyyn mutta mitään ei tapahtunut.. EI kerrassaan MITÄÄN. Tai okei jonkun yhden keittiökaapin taisin raivata kerran.. silleen puoli huolimattomasti.

Konmari toiminta ei siis tullutkaan ihan pelkän kirjan lukemisella mulle.

Bongasin facebookista kun Injoy Organizin ilmoitti vapautuneesta päivästään. Otin yhteyttä ja Sanna tuli auttamaan. Sannan avulla järjestely sitten alkoi. Kaikki nuo kuvan vaatteet ja laukut käytiin läpi ja kaikki ”mikä ei tuottanut iloa” päätyi HOPE:n keräykseen. Ja ah mun vaatekaappi on SIISTI.

Ja miks nyt sit pelottaa ku Sanna on tulossa muutaman minuutin kuluttua taas meille ja me jatketaan. Vaatekaappi on kyllä pysynyt järjestyksessä, mutta sen ulkopuolella on rönsyilty. Ja vaatteita on jäänyt hieman kaapin ulkopuolelle odottelemaan viikkausta ja paikoilleen löytämistään. Hävettää siis mitä Sanna sanoo kun näkee vaatteet. Koska tietenkään mulla ei ole ollut yhtään aikaa järjestellä niitä nyt ennen Sannan tuloa. Tai okei, nyt ois ollut mut päätin kirjoittaa tän, hupsista..

Uskon jotenkin että kunhan konmari projekti on viety kokonaan loppuun en tule jättämään enään mitään mihinkään väärään paikkaan. Mutta niin kauan kun jossain kohtaa on tavarat repsallaan niin jätän niitä myös huolimattomasti.

Mä yritän pitää teidän mukana tässä mun konmari matkassa ja ehkä joku saa inspiraation tätä kautta. Vaikka kaikkien ei tietenkään pidä konmarittaa, mutta lapsienkin kannalta olisi suotuisaa että kodit olis edes jonkinlaisessa järjestyksessä.

-Mari-

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Mä non-maritan.
  Rönsyilevä ympäristö pitää luovuuden voimissaan ja inspiraation iskiessä on aina käsillä materiaalia, mistä rakentaa maja tai ommella pellepuku.
  Ymmärrän toki olevani ihan kamalan epämuodikas. Mutta olen päättänyt siitä huolimatta olla oma itseni. En jaksa hävetä tai selitellä kasoja pöydillä, en pyykkejä lasten huoneen lattialla. Talo eläköön tavallaan ja vieraat
  – no, he voivat halutessaan raivata istumapaikkansa sohvalta ja pöydän äärestä.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Ja tietenkin minä sekä varmasti kaikki ystäväsi ja vieraasi arvostavat sinua ja tyyliäsi juuri sellaisena kuin ne ovat <3

 2. Maria (is) Strong kirjoitti:

  Rohkea olet kun aloit konmarittamaan. Luin kirjaa siihen saakka kun olisi pitänyt kaikki tavarat laittaa lattioille (muistaakseni) Ei onnistu. Olen viimeiset pari vuotta koko ajan laittanut tavaraa pois lahjoituksena tai kirpputorille myyntiin. Nyt täytyy sanoa, että koti alkaa tuntumaan väljältä ja tavaroilla on oma paikkansa, johon saan itse nopeasti ne siistittyä (samalla kun muut perheenjäsenet laittaa seuraavan tavaran huolettomasti väärälle paikalle. Ihania ovat <3)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.