Hae
Mari Valosaari

Ikuinen ikävä isää vaikka kuolemasta on jo 28 vuotta

Isä saattoi olla hankala ihminen muille läheisilleen, mutta minulle hän oli aina rakas ja vaikka hänen kuolemastaan on jo 28 vuotta on ikävä edelleen läsnä. Etenkin isänpäivänä ja jouluna. Jouluisin siksi että isä kuoli loppuvuodesta ja ensimmäinen joulu ilman isää oli kova paikka <3

isä mari valosaari

Tänäkin isänpäivänä sytytin kynttilän isäni muiston kunniaksi ja pari kyyneltä vierähti.. Näytin myös kuvaa omille lapsilleni ja kerroin kuvassa olevan minun isä, heidän Pertti-pappa.

Vuonna 2015 kirjoitin viimeksi ikävästä isää kohtaan ja silloin toivoin että minä ja Jontte oltaisi lastemme elämässä mahdollisimman pitkään ja toivottavasti yhdessä. Nyt emme ole enää yhdessä ja nyt toivon että silloin 2015 kirjoittamani lauseen loppuosa kävisi toteen:

”Toivon että minä ja Jontte ollaan täällä meidän lapsia varten todella todella pitkään, mieluiten yhdessä, mutta jos jostain syystä joskus ero tulisi, suurin tahtoni on että löydämme jostain voimaa ja viisautta pysyä ystävinä lastemme tähden ja ajattelisimme aina lastemme etua.”

Tästä pääset lukemaan koko kirjoituksen vuodelta 2015, hyvää isänpäivää pilvenreunalle

Edelleen nostan myös hattua Martinalle ja Eskolle että hoitavat suhteen vanhempina hyvin.

Erossa ollaan, mutta silti lastemme vanhempia, aina ja ikuisesti..

kynttilä isänpäivä

-Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.