Hae
Mari Valosaari

Valmistautumista synnytykseen

Vyöhyketerapia

-Ihanaa, rentouttavaa, valmistavaa… jne..

Tätä suosittelen oikeasti ihan kaikille!
Ja kerroiksi suosittelisin oikeasti kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa, viikko ennen ja pari päivää ennen. Itse menin nyt ikäväkyllä vain kerran 4 päivää ennen laskettua aikaa. Mutta jos jostain syystä venyykin niin menen kyllä uudestaan.

Kokemus on niin rentouttava että sitä on vaikea kuvailla. Hoidon aikana käsiteltiin alaselkää, korvanlehtiä, käsiä ja jalkoja. Saatoin tuntea välillä kuinka lantion seutuni myös rentoutui ja sehän on tärkeää synnytyksen käynnistymisessä että paikat on rentona.

Hoito kesti 1,5h ja sen jälkeen oli niin upean rauhallinen ja rento olo että auttoipa se synnytyksen käynnistymiseen tai ei niin jokaisen tulevan äidin pitäisi sallia itselleen tämä nautinnollinen hetki ennen suurta koitosta!
Suosittelen vyöhyketerapiaa todella lämpimästi!!

ja sitten kun vauva on 3-4 viikon ikäinen menen vauvan kans käymään samassa paikassa ja Leena opettaa minua vauvahierontaan samalla kun hoitaa myös vauvaa vyöhyketerapialla.

Ja tämä paikka Arleena, loistava paikka käydä hoidossa! Leena on hyvä hoitaja ja hieno ihminen!

MUISTAKAA RASKAANA OLEVAT HEMMOTELLA ITSEÄNNE VÄLILLÄ!!! =)

Vyöhyketerapia Arleena

Vyöhyketerapia Arleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.