Hae
Mari Valosaari

En näytä värkkiäni kenelle tahansa

Ja juu värkillä tarkoitan alapäätäni. Todistettavasti ainakin yhden kerran sen on nähnyt aviomieheni, siitä todisteena lapsi, saunassa tyttöjen kans se on myöskin peittämättömänä ja muuan gynekologi, lääkäri ja kätilö on sen nähnyt viimeaikoina, mutta eräs henkilö näkee sen noin kerran kuussa ja hän on sokeroijani Minna. Ensimmäinen kerta oli vähän jännittävä tai sinne meno oli, on outoa riisuuntua vieraan ihmisen edessä asettua pöydälle ja pyytää häneltä brasilialainen sokerointi, mutta Minna omalla olemuksellaan sai tilanteen tuntumaan ihan normaalilta.

Olin käynyt jonkun kerran jo Minnalla kun fitnessin merkeissä tutustuimme paremmin. Sen jälkeen kun hän olikin tuttu, tuli uusi ”eka kerta” taas meinasi jännittää mennä riisumaan itseään toisen eteen, mutta jälleen tapahtuma olikin täysin normaali. Kiitos Minna että olet niin välitön ettei sun edessä tarvitse jänitellä.

 

Jos joku ei tiedä mitä sokerointi on niin se tarkoittaa sitä että sokerimassalla poistetaan ihokarvoja. Ja tuo brasilialainen tarkoittaa sitä että intiimialueelta poistetaan kaikki karvat. Massaa levitetään ns vastakarvaan ja se kiskaistaan irti karvan mukaisesti.

 

Ai että sattuuko se? Juu kyllä se sattuu, mutta kivun määrä riippuu, joo toki kipukynnyksestä mutta myös tekijästä. Olen aikaisemmin käynyt myös parilla muulla sokeroinnissa (kokien ”ekat kerrat” myös heidän kanssaan) ja tekijöissäkin on tosiaan eroja. Minna on ollut tähän mennessä paras vaikkei muissakaan ole kyllä valittamista ollut, ja ei Minna missään tapauksessa kivuton ole, mutta sanoisin että hellävaraisin. Eikä se mitään ylitsepääsemätöntä kipua ole ja varsinkin jos käy vaikka 4 viikon välein niin joka kerta sattuu vähemmän ja on nopeampaa. Yks mikä oli hassua että raskausaikana sokerointi oli paljon kivuliaampaa kuin normaalisti.

 

Mä käyn lähinnä vain brassissa ja muut ihokarvat poistan kotona epilaattorilla, mutta sokerilla voi poistaa karvat hyvin myös muualta. Kisoihin on poistettu sokerilla karvat kainaloista, sääristä ja käsivarsistakin. Tietääkseni sitä voi käyttää myös kasvoille.

 

Jos haluat mennä kokeilemaan sokerointia niin Minna tarjoaa nyt koodilla MARIN BLOGI kaikista sokeroinneista -20% kun varaat ajan syyskuun (2014) aikana. Varaa aika numerosta 044 0405150

www.salonmilagro.fi

 

Minnan edessä uskaltaa kyllä riisuuntua!

Mari2

kuva 1 (4) kuva 2 (5)

0 kommenttia

 1. sepi kirjoitti:

  Mitä se ”värkkääminen” tarkoittaa ???

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Sivistyssanakirja: värkätä

   värkätä

   (arkikieltä) tehdä, valmistaa, rakentaa, rustata, väsätä. esim. Värkätä pienoismallia. Värkkäsi kirjettä.

   ja sana varsinaisessa merkityksessään ei koske kirjoitustani =)

 2. upi pulkkinen kirjoitti:

  Minkä jesuksen takia pitää ns. Sokeroida…:-) 🙂

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Tuskinpa minkään sen tapaisen takia ainakaan =) Jokaisen oma juttu kai mitä vartalolleen ja sen karvoille tekee tai on tekemättä =)

 3. mauro kirjoitti:

  Kevyttä kenttämainontaa. Siitä tunnistaa korkeatasoisen blogisivuston. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.