Hae
Mari Valosaari

Kiitos Teri Niitti ja tissigate

(julkaistu alunperin 7.1.2016, teknisistä syistä nyt uudestaan)

Palataan tähän vielä vähän.. Aika kovan kohun aiheutti kuvalla ja kommentilla herra Niitti. Ja aiheesta, en tykännyt sinänsä tapahtuneesta itsekään, hänen kommenttinsa oli töykeä ja harmittavasti juuri tämä kyseinen nainen yhdistetty juttuun. Mutta jos ajattelee asiaa positiivisesti niin loppu hyvin kaikki hyvin, sillä nyt imetyksestä ja sen sallittavuudesta on puhuttu paljon julkisesti.

Tässä imetän Milaa juuri ennnen kisalavalle nousua Italiassa. Tämä tpahtui kyllä rauhallisessa takahuoneessa.

Tässä imetän Milaa juuri ennnen kisalavalle nousua Italiassa. Tämä tpahtui kyllä rauhallisessa takahuoneessa.

Ja mikä mahtavinta niin miehetkin ottivat kantaa kuinka luonnollisesta tapahtumasta on kysymys. Rintamaito on pienen lapsen ainoa ravinto eikä sen saantia tulisi mustamaalata millään muotoa. Nyt kun tämä tissigate oli, niin varmasti moni moni ihminen suhtautuu imetykseen julkisilla paikoilla entistä avoimemmin. Toki voi olla niitäkin jotka paheksuu entistä enemmän, mutta näytetään heille vielä vähän lisää tissejä niin eiköhän hekin turru jossain vaiheessa =)

Minä itse imetin kyllä ja varmasti tulen tarpeen vaatiessa imettämään myös seuraavan kohdalla julkisilla paikoilla, mutta mä aina pyrin hieman peittelemään tapahtumaa. Mutta missään tapauksessa en tee sitä muiden ihmisten takia. Jos joku ei kestä katsoa imetystä niin kääntäköön pään pois. Teen sen vuoksi että se tuntuu minusta hieman liian alastomalta. Heh tuntuu ironiselta kun vuodesta toiseen keikistelen bikineissä satojen ihmisten edessä ja sitten yhtäkkiä ujous iskee kun hieman rintaa vilahtaa, mutta näin on.. =)

IMG_1085

Rakkaat äidit imettäkää aina kun lapsenne ruokaa kaipaa, ajasta ja paikasta riippumatta, älkää välittäkö muiden puheista!!

Aina peittäminen ei edes onnistu vaikka yrittäisi, lapset tuppaa repimään harsoa aika ahkerasti pois päänsä päältä..

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.