Hae
Mari Valosaari

Ramppikuume iskee juuri ennen kisoja

Mun kisat on puolentoista viikon päästä. Tässä kohtaa sitä alkaa katsomaan kroppaansa hyvin hyvin kriittisesti. Katselee muiden kilpailijoiden kuvia instagramista ja vertailee itseään niihin.

Mulle nousseita ajatuksia:

Mun vatsalihakset ei oo tarpeeksi näkyvät, ”tolla näkyy tosi selkeesti vatsapalat”

Reidet on liian pienet, ”tolla on tosi ihanan näköiset jalat”

Pakaratkin ois saanu olla pyöreemmät, ”tolla on niin kivat pakarat”

MUTTA

Nämä ajatukset TÄYTYY heittää romukoppaan! Täytyy luottaa itseensä ja antaa niiden tuomareiden tehdä nämä päätökset! Vaikka mun vatsalihakset, reisilihakset ja pakaralihakset voisivat olla isommat olisiko ne enää sopusuhtaiset muuhun vartalooni??

Minä olen pieni myös ylävartalosta joten jos alavartalo olisi liian muhkea siitähän syntyisi epätasapaino. Fitnessissä etsitään kuitenkin sopusuhtaista, hyvässä lihasbalanssissa olevaa vartaloa. Ei mitään tiettyä kohtaa olevan parempi kuin muilla.

Mä tiedän paljon tyttöjä jotka ovat toisia kyttäämällä psyykanneet itsensä ulos kisasta. On katsottu liikaa miltä muut näyttää ja jätetty sitten omat kisat väliin kun tuntuu ettei pärjäisi. Älkää kilpailijat hyvät sortuko tähän. Minä en aio antaa noille ajatuksille valtaa vaikka ne päässä pyörähtävätkin. Aion luottaa itseeni ja annan tuomareiden tehdä päätöksen millainen vartaloni on. Tehkää te samoin. Älkää antako itsekritiikin pitää teitä huonompana kuin olette!!

Tsemppiä kaikille tuleviin kisoihin nyt tai myöhemmin! Sä näytät hyvältä!!

Tässä mun kuva viime viikolta, kuvattiin Valokuvaaja Marika Kiviharjun kanssa minusta pinup tyylisiä kuvia jollaisia en ole koskaan ennen ottanut. Kuvaukset oli todella hauskat ja oli kiva nähdä itsensä ihan eri tyylisenä kuin koskaan. Lisää kuvia on tulossa 😉 …(meikki ja hiukset Hanne Nybo) Ja kisathan on siis Go Expon yhteydessä 6.3.2015 Helsingin messukeskuksessa. Lisää kisasta tästä

11009535_10152877485668071_375888517_o

-Mari-

0 kommenttia

 1. Titta kirjoitti:

  Hei Mari! Mikä on sun henkilökohtainen kanta dopingin käyttöön? Ja miten yleistä se sun käsityksen mukaan on fitness-lajeissa? Onko sinulle koskaan tarjottu dopingia? Toivoisin aiheesta vaikka kokonaista postausta, se on sen verran tärkeä ja ajankohtainen. Olet monelle nuoremmalle ulkonäköesikuva, joten senkin takia aihe olisi tärkeä. 🙂 Tsemppiä treeneihin ja kisoihin!

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Hei Titta

   Oma suhtautumiseni dopingaineisiin on kielteinen ja kannatan puhdasta urheilua. Itselleni ei ole kiellettyjä aineita tarjottu enkä ole sellaisia käyttänyt.

   Omassa liitossani (fitness universe) on myös doping testit, mutta ei fitness sarjoissa ja tämä siitä syystä että kielletyillä aineilla liitto ei näe olevan etua antavia vaikutuksia.
   Haluaisin ainakin uskoa että dopingit ei ole yleisiä fitness lajeissa

   Kiitos tsempistä, täällä ollaan aikalailla valmiita =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.