Hae
Mari Valosaari

HUOMENNA JUHLITAAN! #PaskatBileet / IBD Rock

Paskamainen aihe, mutta tärkeä missio – IBD sairaudet ja niiden häpeä

Niin moni meistä kärsii IBD sairauksista ja joutuu häpeilemään sairauden tuomia oireita.

Minä ja Mirva Vilokkinen päätettiin järjestää bileet joiden tarkoitus on karkoittaa häpeää tuon sairauden ympäriltä. Sairauteen valitettavasti kuuluu nolot oireet joita emme voi poistaa, mutta häpeä sen ympäriltä on karkoitettavissa!

Kakkahuumorilla höystetty ilta pitää sisällään seuraavat artistit:

ASTE

JONTTE VALOSAARI

JONI PASANEN

R.A.E.

sekä stand up koomikot Risto Koo joka juontaa tapahtuman muutoinkin sekä XL Sami. Ovet aukeaa klo 18 ja ruokailu alkaa välittömästi. #PaskatBileet kestää klo 22 saakka jonka jälkeen ravintolaan voi halutessaan jäädä jatkamaan juhlintaa.

Paikalle on tulossa kivasti porukkaa, mutta mukaan mahtuu vielä. Lippuja on rajoitettu määrä koska olemme hankkineet yhteistyökumppaneilta tuotteita ja niitä haluamme antaa kaikille paikalle tulijoille. Liput 10€ joko lippu.fi palvelusta tai ovelta.

Suurimmat tapahtumamme mahdollistajat ovat VOIMARUOKA ja SEMPERgluteeniton

Tuotelahjoja ja virikkeitä tarjoavat myös RELA sekä VIKING LINE. Kaikki paikalle saapuvat saavat siis myös risteilyetukortit.

”IBD -sairauksilla tarkoitetaan haavaista paksusuolentulehdusta eli ulseratiivista koliittia ja Crohnin tautia. Osalla potilaista todetaan näiden molempien sairauksien piirteitä, jolloin puhutaan määrittämättömästä IBD:sta.

Haavaisessa paksusuolentulehduksessa tavanomaisia oireita ovat verinen ripuli, limaiset ulosteet ja joskus vatsakivut. Haavainen paksunsuolentulehdus esiintyy nimensä mukaisesti paksusuolen ja/tai peräsuolen alueella. Koko suolen vaikea-asteiseen koliittiin voi liittyä lievää tulehdusta myös ohutsuolen loppuosan alueella.” Lähde: parempaaelämää.fi

NÄHDÄÄN HUOMENNA (myös ilman IBD:tä olet tervetullut)

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.