Hae
Mari Valosaari

Hääpäivä – puuhäät – maistuukin puulta

yhteistyö: saatu alennus yritykseltä Långvik Congress Wellness Hotel

puuhäät

Hääpäivä – Puuhäät sopiikin aika hyvin meidän tämänhetkiseen elämään.

Asumme maalla metsän ympäröimänä, puita kaadetaan ja osittain puilla lämmitetään taloa. Avioliittokin maistuu välillä puulta, ei se ole mikään salaisuus tai häpeä sekään.

Aika yleistä on kun pitkään on yhdessä oltu tai ainakin se kun seitsemäs vuosi häämöttää, alkaa parisuhde maistua puulta. Tai siihen ei jaksa panostaa tai jotain sinnepäin. Mekään ei olla puun maulta vältytty, mutta yritämme taistella sitä vastaan ja pitää kiinni sekä avioliitosta että perheen yhdessä pysymisestä.

Kesäkuun 8. Päivä vietimme puuhääpäivää eli viidettä vuotta naimisissa. Juhlapaikaksi valikoitui Långvik Congress Wellness Hotel Kirkkonummella. Ja valinta oli kyllä hyvä. Långvikissa käy paljon pariskuntia ja siellä vietetään myös paljon hääjuhlia sekä vihkimisiä. Mekin oltiin ystäviemme häissä, olikohan se toissa kesänä ja kivat juhlat oli. Heidät vihittiin ulkona terassilla ja myöhemmin illalla terassille kokoonnuttiin myös katsomaan ilotulitusta.

keisari långvik hääpäivä långvik långvik kylpytakki långvik Långvik kylpy koriste långvik tervetuloa långvik

Meidän päivämme hotellissa sisälsi pelkkää rentoa oloa. Huoneeseen päästyämme otimme rentouttavan, romanttisen kylvyn ja iltaohjelmaksi oli suunniteltu vain illallinen ja yhdessä oloa. Olimme varanneet illallismenun ja voi taivas kuinka hyvää ruoka oli.

menu

alkukeitto långvik

pääruoka långvik

menu långvik

jälkiruoka långvik

Aamulla heräsimme tietty aika aikaisin koska nahkavekkarimme eli lapset ovat asettaneet sisäisen kellomme hyvin varhaiseen. Ois tehny mieli tilata aamiainen huoneeseen, mutta toisaalta me molemmat tykätään käydä varsinaisessa aamupala paikassa ja keräillä sitä sun tätä lautaselle. Vaikka varmasti huoneeseenkin tilattu aamiainen olis runsas ollut paikan tuntien, mutta tämä sopi meille parhaiten.

Mä oon ollu Långvikissa tosi monesti, mutta vain kolme kertaa ”lomalla”, ne häät, tämä kerta ja kerran ystävien kanssa. Teen juontokeikkoja ja tuolla on ollut todella monen yrityksen tapahtumia joita olen sitten saanut kunnian olla juontamassa.

Aamupalan jälkeen päätettiin mennä kokeilemaan paikan aktiviteettejä. Käytiin tietty kylpylässä, pyöräilemässä fat bikeilla ja pelattiin frisbee golfia ja kuten tässäkin pelissä, Jontte vei voiton. Hän on ärsyttävän hyvä kaikessa mitä tekee =)

kylpylä långvik

långvik fatbike

frisbeegolf långvik

frisbee golf jontte valosaari

Sokerihäitä odotellessa..

mari valosaari långvik

jontte valosaari

pusu valosaari

valosaari

 

-Mari

Långvikin historiaa:

”Kirkkonummen Tanskarlaan vuonna 1976 valmistunut rakennus tunnettiin Kansallis-Osake-Pankin koulutuskeskuksena viime vuosituhannen loppuun saakka. Noista ajoista muistuttavat KOP:n veikeät oravat ovenkahvoissamme. KOP:n entisen pääjohtajan Jaakko Lassilan vieraanvaraisuudesta nautti näissä samoissa tiloissa presidentti Urho Kaleva Kekkonen. Vuosisata aiemmin Tanskarlan tiedetään olleen myös J.V. Snellmannin pidetty kesänviettopaikka. Nykyisin Långvikin kokous- ja kylpylähotelli tarjoaa upean tapahtumapaikan sekä ainutlaatuisia hengähdyshetkiä arkeen. Nauti vieraanvaraisuudestamme kuten Kekkonen aikoinaan.”

Långvik hotelli

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.