Hae
Mari Valosaari

aamupuuron 1-2-3

 

 

 

 

 

 

IMG_1630

Aamupala, tuo tärkein ateriamme… vaan eipäs oo kun ihan vaan yhtä tärkee ku kaikki muutkin. Mutta tässä mun helppo ja nopea versio aamupuurosta.. helppoa kuin 1-2-3

 

1

1 dl luomu kaurahiutaleita ( tai mitä hiutaleita nyt tykkäät käyttää)

IMG_3695

 

2

2 dl vettä

IMG_3696

3

ja 3 minuuttia mikrossaIMG_3699

Valmista!

Voit nauttia sellaisenaan mutta minä lisään hiutaleiden joukkoon n 1/2 teelusikallista Atlantin puhdistamatonta suolaa. sitä saa esim life kaupoista ja tämän suolan mahtavuuden opin paikasta nimetään Elinvoima kun kävin siellä verianalyysissä. käy kurkkaamassa heidät tästä.

IMG_3697

Ja ”voinsilmänä” toimii Fintesstukulta tilattu Cocosa kookosöljy ja nam nam kun on hyvää (klikkaa tuota nimeä niin pääset tilaamaan omasi). Aika usein kuten myös tähän annokseen lorautan hieman maitoa sekaan.

IMG_3701

 

0 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Mä olisin kiinnostunut miten saat teidän perheessä terveellisen ruokavalion toteutumaan, minkälaisia ruokia teillä tehdään, syökö teillä tyttö samaa kuin te vanhemmat? Haastetta meidän taloudessa tuottaa juurikin se kun itse söisin mahd terveellistä ruokaa, mutta mies ja reilu 2vee poitsu on todella nirsoja(ei kelpaa kasvikset,vihannekset). Useinkin teen sitten eri ruuat itelle ja sit miehelle ja poitsulle. Mutta kun siinä ei taas oo mitään järkeä. Oisko mitään vinkkejä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.