Hae
Mari Valosaari

Äiti-Lapsi ratsastusleiri

En malta millään odottaa kesäkuuhun! Mä oon jo monta vuotta haaveillu siitä että olis kiva kerätä kaveriporukka ja lähteä ratsastuleirille, ihan niin kuin aikoinaan lapsena joka kesä tehtiin. Facebookissa tästä höpöteltiin tallin kanssa jossa olen lapsena ratsastuksen aloittanut ja voivoteltiin että on niin hankala lähteä minnekään leirille nykyään kun on lapsia kaikilla. Siitäpä sitten kehkeytyi idea leiristä jonne voi ottaa lapsen mukaan ja tämmöinen nyt järjestetään.

Talli järjestää siis lapsenhoidon siksi aikaa kun äidit ratsastaa ja lapset pääsee sitten ratsastamaan äitien avustuksella. Mä oon niin super innoissani tästä, odotan tuota viikkoa kuin kuuta nousevaa.  Tai leiri kestää neljä vuorokautta mutta kuitenkin =) Ihana päästä leirille ja mahtavaa että tytär pääsee heppailemaan ja nauttimaan maatilan elämästä myös. Tuohon mennessä pitäis sit vaan olla kuntoutunut sen verran että pystyy ratsastamaan kaksi tuntia päivässä, tai ainakin muistaakseni leireillä on aina sen verran ratsastettu.

Juttelin tänään tallin porukan kans ja tuonne leirille on muutama paikka vielä vapaana niin jos joku teistä lukijoista on kiinnostunut niin tulkaa ihmeessä mukaan =)

Leiri järjestetään kesäkuun toisella viikolla 9.-12.6.2015 (ti-pe) saapua saa jo ma iltana 8.6. Leirin hinta on 360€ yhteensä äidiltä ja lapselta ja siihen kuuluu kaikki, majoitus, ruokailu, ratsastus ja lapsenhoito äidin ratsastuksen ajan.

Ja me ollaan mun siskon Tiinan kans molemmat menossa tuolle leirille niin eiköhän sieltä pikku jumppatunnit irtoo vielä kaupan päälle =)

Tämä talli on nimeltään Jarvan Tarha ja sijaitsee mun kotikunnan lähellä Piippolassa (Suomen keskipisteen kylässä) tallin nettisivut löytyy tästä linkistä

ja ilmoittautumiset leirille Raijalle numeroon 040 765 0605

Raijalta voi kysellä myös vapaista paikoista muille leireille jotka tarkoitettu pelkästään lapsille. Tai miksi ei muulloinkin voi aikuisetkin mennä, mutta tuo kesäkuun toinen viikko on varsinainen äiti-lapsi leiri =)

Jee pian me päästään yhdessä heppahommiin yhdessä moneksi päiväksi =) (alla kuvia Jarvalta viimeisiltä parilta kerralta ”jouluratsastukselta”)

p.s. muistakaahan katsoa tänään taas Fitnesspäiväkirjat Ava kanavalta klo 21:00, aiheena ruoka. Ja jos ei onnistu tuolloin niin sitten jälkeenpäin: Katsomosta

IMG_1644

IMG_0379

Jontte the cowboy

IMG_8787

Hiihtoravitusta =)

IMG_8791IMG_8793IMG_0374IMG_0638

-Mari-

0 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti:

  Mun on pakko nyt kommentoida tähän,ensimmäiseks; mä oon ollu leirillä Jarvan Tarvalla joskus monta monta vuotta sitten lapsena! oli ihana paikka ja kivat hevoset! Oulusta kotoisin ja aina kesäisin kierrettiin lähipaikkojen talleja leirien merkeissä ja toisekseen, mä oon aina halunnu näyttää hyvältä, ei makkaroita ja hyvä kunto. Mut oon ollu niiin laiska. Hevoset ollu ainoo urheilulaji ja nyt Fitnesspäiväkirjojen ja sun blogin myötä innostuin aloittamaan salikäynnit pt:n opastuksella ja ruokaremontti myös tehty! Oon niin paljo energisempi ja hyvinvointisempi nyt jo vaikka kohta kk menty. Ja tällä todellakin jatketaan! Ennen salitreenejä tein Kevyesti kuntoon treenejä ja huhhei että tulikin paikat kipeeksi (aloitin osasta 8, kaikki tai ei mitään ) Hyvää kesä sinulle ja perheellesi, toivottavasti teillä oli ihana leiri! 🙂

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Kiitos Emmi

   kiva että olet innostunut liikkumisesta. Tsemppiä jatkoon!
   (kevyesti kuntoon treenejä voi tehdä koska vaan ja periaatteessa missä järjestyksessä tahansa, jos tuntuu liian kevyeltä niin lisää toistomääriä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.