Hae
Mari Valosaari

My Day video joulukuulta, sakot, hevos haasteita ja joululahjatoiveita

Mennyt hyvä tovi tässä youtube videoiden editoimisessa ja julkaisussa.

Mutta tässä mun sekava päivä joulukuulta

2 kommenttia

  1. Catlady kirjoitti:

    Kaikkea hyvää sulle Mari! Olet mun idoli koska tykkään seurata&lukea sun blogia täällä on niin ihania&piristäviä kuvia oot niin kaunotar,ihana ihminen,oot taistelija&tuut selvii vaikka mistä sillä olisit yksin tai monta ihmistä tukena sä silti oot taistellut sairauden kanssa. Oot ihminen joka jaksaa mun päivää piristää ihanilla kuvilla ❤️? Oot kokenut ikäviäkin asioita mutta oot edelleen ihana Mari ainutlaatuinen arvokas kaunokainen nuori nainen!! Toivon että joskus näkisin sut livenä&saisin sun kaa yhteiskuvan,miettisin sillo tulla keravan avajaisiin mutta mulla oli sillo sairaus jota piti hoitaa. Säkin tykkäät käydä raveissa ite oon kans käyny nuorempana paljon raveissa koska olin semmoses ravikerhossa 🙂 Olisi ihanaa jos lisäät youtubeen lisää videoita jossa kerrot itsestäsi. Muista että täällä ruudun takana fanitan&tuen sua mietin miten sulla menee koska sun blogi on vaa mun suosikki jota seuraan&jopa jaksan lukea koska oon aika laiska lukee blogeja mutta sun blogia luen heti kun tulee päivityksiä. Toivon että tää piristi&kosketti sillä haluan että tiiät kuinka paljon fanitan sua Ihana!!!❤️ Halit teijän lemmikeille&lapsillesi!

    • marivalosaari kirjoitti:

      Kiitos sinä ihana <3 kommenttisi lämmitti mieltäni kyllä todella paljon.Toivottavasti nähdään jossain <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.