Hae
Mari Valosaari
Kaupallinen yhteistyö

Kiireinen perhe – näin onnistut aamupalassa!

Kaupallinen yhteistyö: Myllyn Paras OATGOODS

Aamupala lapsiperheUsein meillä vanhemmilla on niin kovin kiire että lastenkin aamupala kärsii. Sitä sanotaan että aamiainen on päivän tärkein ateria ja mä kyllä uskon tähän. Oon vahvasti sitä mieltä että kunnon aamupalalla saa startattua hyvän päivän.

Myllyn Paras OATGOODS

Tavallisesti pienemmät lapset syövät aamupalan päiväkodissa, mutta kouluikäisten ainakin on syötävä kotona ennen kouluun menoa. Kiire usein estää panostamisen aamupalaan, mutta tässä olis yks ratkaisu jolla voisi hieman auttaa tätä ongelmaa.

Myllyn Paras OATGOODS tuoteperhe

Näistä tuotteista löytyy helppoa ja nopeaa aamupalaa, mutta niiden sisältö on vielä vähän enemmän. Myllyn Paras kehitti OATGOODS-rypsikaurainnovaation joka on käytännössä ns. täysjyväkauran ja rypsiöljyn superliitto jolla on mahdollisuus lisätä lasten hyvää oloa joka päivä.

Täysjyväkaura näistä tuo tuotteisiin lisää ravintokuitua sekä kasviproteiineja. Rypsikauran kasviöljy puolestaan omega-3 rasvahappoja joita lapset tarvitsevat ehdottomasti tukemaan kasvua ja kehitystä.

Valosaari aamupala

Meillä lasten suosikeiksi nousi taateli omena tuorepuuro sekä kauramurot. Sä voit käydä tutustumassa muihin OATGOODS tuotteisiin kuten lettujauhoseokseen, mysleihin, annospuuroihin ja granolaan klikkaamalla tästä. Lapset ovat sitä mitä he syövät – OATGOODS aloittaa heidän päivänsä
kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla ja terveellisellä energialla.

OATGOODS tuorepuuro

Tässä alla video siitä kun meidän lapset tekivät itse aamupalaa näistä tuotteista. 2 ja 5 vuotiaat saavat siis aikaiseksi aamupalan pienellä avustuksella, mutta kouluikäinen selviää näistä varmasti jo itsenäisestikin.

Mio Myllyn paras

Stressittömiä ja terveellisiä aamupaloja toivoo Mari ja Myllyn Paras OATGOODS <3

Mari Valosaari Myllyn Paras

 

Kaupallinen yhteistyö: Myllyn Paras OATGOODS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *