Hae
Mari Valosaari

Kun TET harjoittelija blogin kirjoittaa

 

(yhteistyössä: Fitnesstukku/affiliate)

Mulla on harjoittelussa kaksi TETtiläistä. He tulivat oppimaan millaista on työ bloggaajana/yrittäjänä/juontajana ja ovatpa joutuneet vähän maistamaan työtä äitinä ja tallin pyörittäjänäkin =)

Toinen näistä tytöistä on mun rakas pikkusisko Pake ja toinen on hänen kaverinsa Katja.

Mä annoin heille tehtäväksi kirjoittaa mun puolesta blogin ja sanoin että mä sit muokkaan sen julkaisuvalmiiksi, että kirjoittakaa vaan mitä tulee mieleen ja niin että siinä on tarvittavat asiat. Aiheena oli mun yhteistyökumppanin Fitnesstukun 10-vuotis juhlaviikot.

Mutta minäpä yllätin tytöt ja sanoin että teidän kirjoitus meneekin sellaisenaan julki

hi hi hi

vaikka taisivatkin juoda vaan kahvia hahaha:

ei vaiskaan kyllä ne teki hommia =)

Tässä heidän aikaansaannos:

”Hei!

Fitnesstukku juhlii 10-vuotis syntymäpäivää ja sen kunniaksi Fitnesstukulla on mahtavia tarjouksia kuten -25% kaikista Supermass tuotteista, 2 yhden hinnalla tarjouksia, ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin ja kaikki M-Nutrition tuotteet alennuksessa.

            Itse olen ollut Fitnesstukun kanssa tekemisissä jo 2010 vuodesta lähtien ja olen ollut heidän sponsoroima urheilija, siksi juhlistan tätä itsekin mahtipontisesti.”

Lyhyt ja ytimekäs eikö totta =)

Vinkkinä blogin kirjoitukseen antaisin että tekstiä saisi olla hieman enemmän, pitäisi kertoa ehkä hieman enemmän tarinaa ja tuoda omaa fiilistä tekstiin mukaan, mutta tosi hyvä starttihan tuo on.

Ja sit pienen asiavirheen korjaan tuosta tekstistä: M-Nutrition ja supermass tuotteet ovat yhtä ja samaa tuoteperhettä =)

Mutta siis pääpointti tässä oli se että ONNEA FITNESSTUKKU 10 v hienosta urasta. Toivon teille monia monia kymmeniä vuosia lisää <3 ihana olla osa #teamfitnesstukku porukkaa =)

Ja kaikki tarjoukset juhlien vuoksi näet täältä

Myös Jäbä onnittelee

-Mari-

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.