Hae
Mari Valosaari

Munajahti sieltä mistä aita on kaatunut

MÄ TEIN SEN MUNAJAHDIN

Valosaari pääsiäismuna

Ihan kauheen korkeelle en rimaa itselleni asettanu ja enkä edes etsinyt kohtaa mistä aita oli matalin vaan menin sieltä mistä se oli kaatunut.

Lapset nukahti kun pistin heidät katsomaan leffaa jotta sain tehtyä töitä hetken. Työt tehtyä piirsin kartan. Piirsin sen ihan purun huonosti koska en osaa piirtää. Mutta piirsin!

 

Ensin otin kuvan kynän kans

Aarrekartta

Se kynä ei toiminu (murrrr)

Otin toisen kynän, otin kuvan ja pääsin piirtämään

Aarrekartta kynä 2

Aarrekartta

Ja kyllä jouduin selittämään lapsille piirroksia, eikös tuonnäytäkkin vessan pöntöltä, lapset sanoi EI, minä siihen että se kuitenkin nyt on vessan pönttö. Näyttääkö tuo sängyltä? Lapset: ei.. no se on sänky jne jne ”pienten” vihjeiden avulla lapset itse tajusivat mistä huoneista ok kysymys ja löysivät ruksin avulla paikan missä yllätykset olivat ja tadaa pääsiäis pakko hoidettu! Hyvä mä!

MunajahtiSuklaamuna aarreMunajahti ValosaariPääsiäismuna munajahtiKindermuna

Ja sit mä kävin illalla vetäisemässä kaksi Primetime lähetystä, ensin klo 18 Harry Potter Special ja sit klo 20 varsinainen Primetime. Primetime Mari Valosaari

Huomenna oliskin sit aamusta Bunda- virtuaalitynnin lanseeraustilaisuus Nummelan Health Clubilla, Milan kaverin synttärit ja illalla taas primetime 18 ja 20 ja sit olis pääsiäisnoitailut Helsingin yössä.

Nyt öitä

– Mari

4 kommenttia

 1. Tarja kirjoitti:

  Ymmärsin, että teillä on ilmeisesti ollut au pair? Halusin lähteä kyselemään miten teillä on toimittu hänen kanssaan, kun meille on myös tulossa au pair ja olen vähän ulapalla. Oletteko vieneet au pairia mukananne jos vaikka menette eläintarhaan tms vai menettekö vain oman perheen kesken? Tai oletko itse käynyt viettämässä au pairin kanssa aikaa tms. Tarkoitan siis, onko hän vain se työntekijä vai oletteko ns. ottaneet hänet perheenjäseneksi?

  • marivalosaari kirjoitti:

   Perheen jäsenenä heitä on pidetty. Suurimmaksi osaksi ollut mukana kaikessa, mutta toki myös ilman heitä on asioita tehty. Au pairille on mukava yleensä päästä perheen mukaan

 2. Iipu kirjoitti:

  Olen lastentarhanope ja suorittanut lisäksi liikunnan ammattitutkinnon. Tuon liikuntatutkinnon yhteydessä jouduin tekemään näytöt myös suunnistuksesta ja vaikka toteutin ne Päikyn isoimpien eli 5-vuotiaiden kanssa totesin että yksinkeetaisemmankin kartan hahmottaminen tuon ikäiselle on TODELLA haastavaa eli vika ei oo varmastikaan sun piirustustaidoissa. Sen sijaan valokuvasuunnistuksessa ne muksut hakkaa aikuiset ihan mennen tullen. Omalle 7-vuotiaalle laitoin tänä vuonna lappuja missä oli joku tehtävä ja vinkki missä seuraava lappu. Tehtävät oli sit tyyliin; vie roskat niin sain sen samalla huijattua tekemään kotitöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *