Hae
Mari Valosaari
Kaupallinen yhteistyö

kuusi Luomukassi reseptiä, ole hyvä!

Kaupallinen yhteistyö: Luomukassi

Olen yhteistyössä Luomukassi palvelun kanssa ja kun olen Instagramiin jakanut kuvia kokkailuista niin reseptejä on kovasti kysytty. Nyt alan julkaisemaan heidän reseptejään. Mulla on sulle myös 20% alennus ruuista! katso alla.

pollo limonello

Luomukassi on arjen luksus palvelu joka tuo lähituotettua luomuruokaa kotiovelle pääkaupunkiseudulla. Kassista löytyy siis luomu raaka-aineet, valmiiksi suunnitellut menut, reseptit sekä tarvittavat mausteet. Mausteetkin on siis mukana valmiiksi annosteltuina. Kotoa tulee löytyä vain suola, pippuri, öljy ja välillä voi tai hunaja.

Valittavana sulla on liha, kala tai kasvis menu. Huom myös liha menu sisätää aina yhden kasvisruuan mikä on ollu mun mielestä ihanaa. Mä tunnustaudun ihan täysin lihansyöjäksi, mutta välillä tunnen kuinka keho oikein kaipaa kevyempää eli kasvisvaihtoehtoa. joskus olis kiva ehkä kokeilla pari viikkoa pelkkää kasvis menuta.

Myönnän, se että ruoka pitää kuitenkin itse valmistaa alusta loppuun eikä kasviksia voikaan kaataa pakastepussista valmiiksi kuorittuna ja pilkottuna on mun aikatauluun välillä haastavaa. Toisaalta aina kun otan ajan ruuan valmistukseen ja teen sen alusta saakka, tietäen raaka-aineiden olevan varmasti laadukkaita, tulee lopputuloksesta kylläisyyden lisäksi ylpeä olo.

Mahtavaa luomukassi palvelussa on myös se että tulee syötyä monipuolisemmin. Mulla on todella huono mielikuvitus sen suhteen mitä ruokaa laittaisin ja nyt saa joka viikko tehdä jotain uutta.

Mitä tämä sitten maksaa, kyseessä on arjen luksus, ei halpatuote, joten kyllä, kassi ruokaa on kalliimpi kuin itse haettuna Lidlistä. Mutta saat sen kotiin toimitettuna, valmiiksi ideoituna ja luomuna <3

esim: 2 hlö lihamenu 68€ 4 hlö lihamenu 89€ (menussa tulee kolmeksi päiväksi ruuat, mutta tämä on räätälöitävissä jos haluatkin useammalle päivälle tai useammalle hengelle!)

ja hei jos vaikka haluat vain kokeilla kerran, sekin on ok, tai kerran kuussa, tämäkin onnistuu. Ensimmäisestä tilauksestasi saa 20% alennusta koodilla MARI joten kerran nyt kannattaa ainakin kokeilla! Suosittelen lämpimästi <3

klikkaa osoitteeseen www.luomukassi.fi ja laita tilaus tulemaan tai soita Anttolle ja tilaa puhelimitse

Antto Virenius
Luomukauppias
0504903003
info@luomukassi.fi
tässä lupaamani reseptit:
luomukassi resepti
resepti luomu
täytetyt paprikat luomukassi
luomukassi ruoka ohje
luomukassi resepti

Miten tilaus toimii?

1. Saat kolmeen ateriaan kaikki raaka-aineet ja reseptit kotiinkuljetuksella. Viikoittain vaihtuvat ammattilaisten suunnittelemat reseptit helpottavat arkeasi. Ei siis enää turhaa kaupassa ravaamista ja miettimistä, että mitä tänään syötäisiin. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kokata.

2. Voit tilata Luomukassin kotiisi kertaluontoisena tai jatkuvana tilauksena. Jos teitä on yli neljän henkilön talous, ota yhteyttä info@luomukassi.fi. Vaikka ottaisit jatkuvan tilauksen, et ole sitoutunut mihinkään. Tauko tai tilaamisen lopettaminen onnistuu ihan vain ilmoittamalla viimeistään edellisviikon keskiviikkona.

3. Toimitukset ovat aina maanantaisin kello 16-21, ellei muuta sovita. Toimitamme myös tarvittaessa tiistaisin kello 8:00-21:00. Tarkka toimitusaika ilmoitetaan aina päivä ennen toimitusta. Toimitusalue on pääkaupunkiseutuKassin saa myös noutaa Kumpulasta (Intiankatu 25) maanantaisin kello 15-17:30 tai tarvittaessa tiistaisin.

luomukassi

Nautinnollisia ruokailuja <3

-Mari

Lue myös viimeisin kirjoitus saunareissusta

Kaupallinen yhteistyö: Luomukassi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.