Hae
Mari Valosaari

Maisemanvaihdos tekee hyvää

Tässä kun eletään hieman haastavampaa aikaa elämässä niin maisemanvaihdos tulee oikeesti tarpeeseen.

Tai siis tuli jo kun käytiin lasten kanssa reissussa Oulussa. Munhan piti alkuperäisen suunnitelmani mukaan olla lasten kanssa koko Helmikuu Brasiliassa, sen jälkeen hetken suunnitelmissa oli parin viikon reissu Thaimaahan, mutta eikö tuo viisi päivää Oulussa nyt ole hyvin lähelle sama asia.

Ihan yhtä lämmintä ei ollut kuin alkuperäissuunnitelmassa, mutta kivaa oli. Vietimme viisi kivaa päivää ystävien ympäröimänä. Ja parhautta oli että mun äiti ja lasten rakas Anita-mummo tuli myös meidän luo Ouluun yhden vuorokauden ajaksi <3

perhe matkalla, lentokone, valosaari

Ensin meinasin ajella autolla Ouluun ja takaisin, mutta onneksi kaksi päivää ennen reissua tulin järkiini ja ostin lennot. Olihan se kivempi yhteensä 2h lennot versus 12h automatkat..

lapset

Herätys lennolle 04:40 tosin oli aika karu lapsille, mutta se kuittaantui päiväunilla, ja voi kuinka ihanasti nuo kaksi vierekkäin nukkuivatkin <3

Seuraavissa kuvissa näette hieman meidän Oulun touhuja kun hoidettiin eläimiä,

lapsi amstaf

käytiin serkkujen luona kylässä

serkukset

Käytiin Hop Lopissa isolla porukalla vaikka kuvaan tallentui vain Jäbän ja Tanjan seepra seikkailut

hop lop valosaari

Käytiin Oulun talvikylässä mm poroajelulla

poroajelu valosaari

ja samaisessa paikassa tietty myös hevosen kyydissä =)  Tässä kohtaa kiitos mun oman tallin porukalle kun mahdollistitte meidän reissun hoitamalla hepat sillä aikaa.

talutusratsastus

valjakko

Yhtenä aurinkoisena päivänä heitin lapset ahtaan pulkan sijasta lumikolan kyytiin ja paineltiin puistoon leikkimäänpulkka lapset

Viikonloppuna nautittiin hitaasta aamiaisesta banaanilättyjä syöden

banaanilätty

Nautittiin Anita-mummon eli rakkaan äitini läsnäolosta, vaikka hänelle se oli vissiin rankkaa koska nukahti  <3

mummo

Sannin keikalle meidät (siis meidät aikuiset) järjesti hyvä ystäväni Kimmo. Hän ja Rock Up Production tulee olemaan mukana järjestämässä myös meidän #PaskatBileet tapahtumaa 31.8.2019 täällä Helsingissä.

rock up production

Ja koska alkuperäiseen suunnitelmaan kuului paljon uimista niin käytiin me kerran Oulussakin kylpylässä. Mä tosin palelen noissa kylpylöissä niin lämpökokemusta en saanut, mutta lapset nautti. ja oli kiva käydä tuolla Edenissä pitkästä aikaa. Lapsena käytiin useita kertoja siellä uimassa ja muutaman kerran yöpymässäkin. Mähän oon kotoisin Oulunläänistä, Pyhännältä, 120km Oulusta joten Oulu on vähän niinkuin mun kotikaupunki koska se sattui olemaan lähin iso kaupunki. Paljon on tullut lapsuudessa ja nuoruudessa vietettyä aikaa tuolla ja kiva oli taas käydä.

kylpylä eden valosaari

Seuraavaa reissua suunnitellessa… Oiskohan se sit lämpimään??

-Mari

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.