Hae
Mari Valosaari

Äiti-vauvajumppako muka tehokasta?

äiti-vauvajumppa

Voiko vauvan kans jumpatessa muka oikeasti tulla tulosta?

 

En kyseenalaistanut tätä, mutta en myöskään ajatellut että äiti-vauvajumppa olisi mitenkään ovin raskasta. Ja itse jumppa ei mikään älyttömän raskas ollutkaan mutta huh huh että on ollut sunnuntain jälkeen reidet kipeänä, etenkin etureidet. Ihan tulessa ja on ollut tuskaa kävellä portaita alas. Ja vielä tuskaisempaa siitä on tehnyt sen että meidän 3 vee neiti on päättänyt että hänetkin pitää kantaa portaissa kuten pikkuvelikin… siinä sitten on saanut vielä molemmat lapset vuorollaan kannetta portaita alas..

 

Mä olin siis ekaa kertaa elämässäni äiti-vauvajumpassa viime sunnuntaina fitness tv:llä ja jumpan tehokkuus todella yllätti mut. Mulla oli jotenki sellanen käsitys että siinä vaan vähä heilutaan vauvan kans silleen et kunhan vauvalla on kivaa. Mut ei, sehän oli ihan kunnon treeni. Ja vauvalla oli kivaa =) aika hyvä kombo.

 

Huomenna keskiviikkona 18.1. klo 11 olis seuraava samanlainen setti.. Saapa nähdä olenko kykeneväinen treenaamaan ku illalla olis omien treenien vedot vielä..

 

Jos haluat ni tuu mukaan jumppaamaan vauvan kans ke klo 11 tai sit ens sunnuntaina on taaperoiden ja äitien jumppa klo 10:30 . Sinne oon menossa meidän Milan kans jumppailemaan kans =)

Ja nämä on siis osoitteessa www.fitnesstv.fi eli siis käytännössä sun kotona =)

 

-Mari-

Yksi kommentti

  1. Tuija kirjoitti:

    Aivan ihana kuva! :’)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.