Hae
Mari Valosaari

Mun ja uuden hevosen matka

Oon seonnut ja aion ostaa hevosen, friisiläisen sellaisen.. Kiinnostuneet tulkaa YouTuben puolella seuraamaan meidän matkaa =)

2 kommenttia

  1. Leena kirjoitti:

    Ihan mielenkiinnosta kyselen; Ratsastatko joka päivä itse sun kaikki hevoset? Miten ehdit? Mitä teet työksesi?
    🙂

    • Mari Valosaari kirjoitti:

      Moi.En todellakaan ehdi joka päivä ratsastaa. Joskus menee pari viikkoakin etten pääse hevosen selkään lainkaan. Mulla käy kavereita ratsastamassa tuota isoa omaa heppaa ja pieni poni on nyt ollut sairaslomalla, mutta pikkuhiljaa taas käytössä ja sille riittää nyt Milan liikutus toistaiseksi joka on muutaman kerran viikossa. Pian sillä alkaa käydä myös muita ratsastajia. Työkseni kirjoitan tätä blogia, teen videoita youtubeen ja teen juontokeikkoja. Niin ja tietty hoidan kaikki hepat päivittäin.. JA LAPSET ja kodin.. KYLLÄ hommaa on paljon ja sen vuoksi ihan kaikkea en edes aina ehdikään tekemään. Teen pakolliset eli lasten ja hevosten hoito, sitten muut esim blogin kirjoitus joskus kärsii ja samoin myös kotona siivoaminen. Luojan kiitos mulla on tässä usein apua käytettävissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *