Hae
Mari Valosaari
Kaupallinen yhteistyö

Mun kuppi kahvia, mun kodissa, talo on nyt minun

Kaupallinen yhteistyö: SLURP coffee

kahvielämys

Kahvielämys on valmiina. Anteeksi lukijani hiljaiselo. Siihen on useita syitä. Yksi syy on äänekäs elo YouTuben puolella kun odottamamme varsa on nyt syntynyt. Ja muut syyt lähinnä sitä missä kohtaa nyt olemme eroasioiden kanssa.

Lunastin talomme Jontelta ja se on nyt minun. Aamuisin juon kupin kahvia katsellen metsään ja olen ylpeä siitä että sain pidettyä talon. Se ei ollut itsestäänselvyys, mutta mä tein sen.

KAHVIELÄMYS OMASSA KODISSA

Nyt nautin kahvielämyksen SLURP kahvilla aamuisin ja suunnittelen kaatavani puut tuosta metsästä lammelle saakka jotta jatkossa näkymänä olisi lampi joka noiden puiden takana on.

Slurp coffee

SLURP lähettää kahvielämyksen joka kuukausi kotiin postilaatikkoon toimitettuna. Eikä mitä tahansa kahvia vaan pienpaahtimon herkullisia, tuoreita ja lempeitä kahveja.

Slurp kahvielämys

Paljon meillä on täällä kotioloissa vielä selvitettävää, mutta asiat etenee. Jontte rakentaa omaa taloa viereiselle tontille ja minä sulattelen ajatusta myös yksinäisistä aamuista kahvini kanssa, kun lapset sitten joskus ovatkin isällään eikä minun luona kotona.

Pakko tosin tunnustaa että myös odotan innolla niitä aamukahveja jolloin saan olla aivan yksin ja nauttia kahvielämykseni rauhassa.slurp kahvi

Saat 5 € alennuksen SUN kahvielämyksestä koodilla: marivalosaari osoitteessa www.slurpcoffee.fi 

Voit myös voittaa 6kk kahvit kotiisi näillä spekseillä:

Osallistu arvotaan jakamalla Instagramissa kuva sun kahvielämyksestä. Merkitse kuvaan: @slurpkahvi #kahvielämys ja voit voittaa 6kk Slurpin kahvielämyksen (12 x 200 g kahvia kahden viikon välein kotiin kuljetettuna. Arvo 154,56 €). Kampanja-aika: 1.7.-1.9.2019. Voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Mun äiti eli lasten mummo, lasten kans heidän omassa #kahvielämys hetkessään <3

Slurp kahvielämys

#kahvielämys

Mikä on sun kahvielämys?

Lue myös: Uutuuksia Ellokselta

Kaupallinen yhteistyö: SLURP coffee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.