Hae
Mari Valosaari

Treenaatko pakaroita?

(kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää mainoslinkin)

Pakarat vissiin on edelleen kuuminta hottia eikä pakaratreenin suosio ole varmasti poistumassa mihinkään.

Mä valmistan ja myyn nilkkapainoja joilla treenataan pakaralihaksia ja suosittelen lämpimästi tätä treenimuotoa pakaratreeniin. Treeni on todella kokonaisvaltainen eli samalla oikeestaan koko kroppa tekee töitä, mutta pääasiassa treeni kohdistuu juurikin pakaraan. Näillä liikkeillä ja ennen kaikkea nämä nilkkapainot jalassa saat super hyvän pumpin pakaraan.

Nyt jos koskaan kannattaa hankkia itselle nuo kyseiset painot. Ne on black friday tarjouksessa vielä tämän päivän 26.11.2017. Ja huikeessa tarjouksessa onkin, nimittäin -40% käy kurkkaan osoitteessa www.bunda.fi

Tässä videot treeniasennosta ja perusliikkeistä. TOIMII!!

Hyviä treenejä! (treenatkaa munki puolesta ku ite en just nyt kykene)

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.