Hae
Mari Valosaari

Kivuton hampaidenvalkaisu

Hampaat on meille monelle ongelma tai ei hampaat vaan niiden keltaisuus.

Mulla oli itsellä todella keltaiset hampaat nuorempana. 18 vuotiaana tein hammaslääkärin tekemillä muoteilla ja hänen antamalla geelillä valkaisun ja hampaat vaalenivat todella todella hienosti. Nyt myöhemmin kun olen koittanut tehdä valkaisua uudestaan en ole siihen enää kyennyt vihlonnan vuoksi. Ja uudelleen valkaisua täytyy siis aina joskus tehdä koska kahvi, mustikat, jne, jne, punaviini =) värjäävät hampaita. Tuo valkaisu tehtiin siis silloin joskus siten että kahden viikon ajan joka yö laitoin ainetta muotteihin ja muotit suuhun yöksi. Mutta tänäpäivänä yksikin yö tuottaa niin kovat tuskat että en voi enää tuota tehdä.

Valkaisun voi onneksi nykyään tehdä myös kivuttomasti. Kun Minna Milagrossa sanoi että hän tekee kivuttomia valkaisuja en uskonut ennenkuin kokeilin. Niin paljon on kaikki aina kertonut kuinka erilaiset valkaisut sattuu etten uskonut oikeesti kivutonta olevan olemassakaan.

Mutta niinpä vain on. Valkaisu tehdään öööö jollakin aineella led valon alla. Hampaisiin hierotaan aktivaattori, aine laitetaan hammasmuotteihin, led valo annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja tämä toimenpide toistetaan kolme kertaa. Helppoa, nopeaa, kivutonta eikä hintakaan ole päätä huimaava. Valkaisun hinta on 170€

Tein videon käynnistäni YouTubeen ja sen voit käydä katsomassa tästä

Minun hampaani vaalenivat hienosti neljä astetta! Valkeampia hymyjä myös teille =)

www.salonmilagro.fi

Valkaisutarvikkeet

Valkaisutarvikkeet

valkaisu käynnissä

valkaisu käynnissä

Tulos neljä astetta vaaleammat hampaat

Tulos neljä astetta vaaleammat hampaat