Hae
Mari Valosaari

Tee-se-itse loimi ponille

Meidän pikku Leija (mini shetlanninponi) on ollut tosi arka veden suhteen. Nyt reilun kuukauden ajan on lähes joka ilta suihkuteltu jalkoja samalla kun neiti syö iltaruokaa. Pikkuhiljaa Leija on alkanut hyväksymään veden ja tänään päätin kokeilla josko vettä voisi suihkuttaa jo selän päälle ja onnistuihan se.

Kuivatusloimea en tietenkään ole saanut hommattua vielä niinpä päätin että jos pesu onnistuu niin meidän fleece viltti modifioidaan sellaiseksi. Mietin hetken miten sen tekisin ja sitten päätin että leikkaan vilttiin reiän josta pää menee ja siinähän se on =)

Etureunoja piti vielä hieman lyhentää ja avot hieno loimihan siitä tuli. Sitten vielä loimivyö paikoilleen niin kyllä se ajaa asiansa aivan hienosti.

Pitää varmaan kurkata löytyykö ikeasta samanlaista pinkkiä vilttiä =) Niin tai oishan se tietty vaihtoehto mennä myös ostamaan ihan oikee loimi… Katsotaan miten käy.

image image image image

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *