Hae
Mari Valosaari

Vauvan liikkeet tuntui +raskausviikko 17

Oi mikä aamu. Makoilin sängyssä tv:tä katsoen kun odotin että Mila herää ja yhtäkkiä alkoi vatsassa kiertää. Hetken aikaa piti tunnustella onko se vaan ilmaa vai oisko se kenties vauva. =) Se ei ollut pieru hahaha

Veikkaan että pikku jalat siellä potki muutamia kertoja juuri samaan kohtaan ja liike tuntui myös kädelle. On se ihmeellistä. Siellä on pieni ihminen, elää jo omaa elämäänsä, kasvaa mun sisällä..

Vaikka sen on jo kerran kokenut on se silti ihan yhtä ihmeellistä kuin ensimmäiselläkin kerralla.

Nyt on meneillä raskausviikko 17 ja sikiö on noin 20 cm pitkä ja painaa noin 200g. Monessa paikassa lukee että juuri nyt voi alkaa tuntea liikkeet ja minun raskaus on niin kuin muidenkin näihin aikoihin liikkeet tuntui ekaa kertaa. Millonhan mä tunsin ekan kerran liikkeet Milan kohdalla..?? Enpä kyllä muista.. Enkä nyt helposti mistään moista tietoa löytänyt. Usein toisen kohdalla tuntee liikkeet aikaisemmin kuin ensimmäisen niin oletetaan että joskus hieman tätä myöhemmin se on tapahtunut =)

Tältä masu näyttää nyt

image

0 kommenttia

  1. Neilikki/ OnMaailmaMeilleAvoinna kirjoitti:

    Ajatella, 20cm jo! Ei mikään sintti siis enää. Ihmekään jos alkaa jo liikkeitä tuntumaan 🙂 Mukavaa odotusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.