Hae
Mari Valosaari

Vauva tulossa

Eilinen vierailu posse ohjelmassa tavallaan pakotti tuomaan julki että vauva on tulossa. Meillä oli tietyt paidat päällä ja siitä vatsani jo näkyy ja päätin sitten että sanotaan se siellä. Vaikka menossa on jo viikko 13 niin olisin varmasti muutenkin pian kertonut asiasta. On muuten ollut vaikeata olla hiljaa kun tekisi mieli huutaa koko maailmalle kuinka onnellinen on kun uusi alku kasvaa taas vatsassa.

Osa ystävistä ja perhe ovat olleet jo tietoisia asiasta mutta kaikki ei, vaikeinta oli nyt viimeisillä hetkillä mm Martinan ja Tiina M:n kans kun hengailtiin kuitenkin yhdessä ja ollappa siinä nyt hiljaa, mut hyvin mä vedin! Tai Tiinan kans vähän huonommin, mutta kuitenkin =) häneltä tuli viesti että sä oot huono valehtelija ku huonolla hetkellä Tiina kysyi ”ootko raskaana?” ja siihen sitten nopeasti hätä valheena ”en oo” =)

Eniten harmittaa ystävistäni Laura M jota en ole nähnyt eikä olla kiireiden vuoksi oltu juuri yhteydessäkään enkä sen vuoksi hänelle ole uutista päässyt kertomaan.. No sellaista se elämä on..

Tässä sitä kuitenkin ollaan, vauva tulossa. Terveyden kannalta kaikki pitäisi olla ok. Mutta tunnustettakoon että nyt taisi vauva saada alkunsa ennen virallista lääkärin lupaa. Olin lukenut taudin yhdistyksen sivuilta että raskaus on ok jos oireita ei ole ja näin ollen jätimme ehkäisyn pois jo hieman ennen kuin pääsin lääkärin kans juttelemaan. Lääkäri sanoi että kyllä se on nyt ok ja toivottavasti kaikki menee hyvin kun raskauden aika koittaa. Ja ainahan sitä ajatellaan että eihän se raskaus kuitenkaan heti tule kun sille antaa mahdollisuuden, mutta niin vaan taas kävi että tuli.

Huomasin itse raskauden kans vasta suhteellisen myöhään. Oireita alkoi olla etova olo ja järkyttävä väsymys, sitten aloin katselemaan kalenteria ja hoksasin myös edellisten kuukautisten jääneen välistä. Homma oli jo aika selvä, mutta pari testiä piti tehdä ennen kuin asia uskoi. Ja jotenkin asia konkretisoitui vasta viime viikolla kun kävimme ensimmäisessä ultrassa.

Tässä hän on, tuorein Valosaari =)

IMG_5525

Ja tässä näkyy masuni (photobomp by Duudsoneiden HP)

IMG_5727

Ja täytyihän se ikuistaa ”vauvamasu” kuva possen kulisseissa iskän kans =)

IMG_5742

Ja täältä näkee eilisillan POSSE vs FITNESS pelin

-Mari-

0 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Ihan tosi isosti onnea teille! 🙂 <3

 2. Irmeli Koo kirjoitti:

  Mahtavaa, kaikkea hyvää odotukseen ja koko teidän perheelle!!

 3. Henza kirjoitti:

  Oi onnea!! Olisi muuten kiva kuulla, miten olet urheillut nyt sairastumisen jälkeen. Menetkö edelleen ns. kevyesti kuntoon-periaatteella vai oletko jo päässyt kuntosalin pariin?

 4. TainaM kirjoitti:

  Oikein paljon onnea ihanasta uudesta käänteestä elämässä! Enkeleitä matkaan että kaikki menisi hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.