Hae
Mari Valosaari

Imetys ja silikonit

Onnistuuko imettäminen, jos on silikonirinnat? Voiko silikonien kanssa imettää? Tuleeko maitoa normaalisti, kun on implantit?

imetys ja silikonit mari valosaari

Näitä kysymyksiä on mulle esitetty todella monta kertaa, jopa lääkärin toimesta. Mikä tietenkin on ihan hyvä kysymys koska voisihan jotain olla viallakin. Mä oon avoimesti kertonut, että mulla on silikonirinnat. Otin ne 21-vuotiaana itseäni varten. En tuntenut oloani naiselliseksi ilman rintoja ja olen ollut tyytyväinen päätökseeni. Kaikille nuorille jotka miettii rintojen suurennusta sanon että voitte tehdä sen jos teette itsenne vuoksi ja odotatte mielellään siihen saakka, kun olette lähemmäs 20-vuotiaita. Vanhemmille sitten pelkästään kunhan teette sen itsenne ettekä kenenkään muun vuoksi.

Mutta onnistuuko se imettämien? Mulla on ainakin onnistunut ja vieläpä todella hyvin. Mulla on myös monta ystävää joilla on silikonit ja heillä imetys on myös sujunut. Toistaiseksi en ole törmännyt keneenkään jolla implantit olisivat olleet imetyksen esteenä. Toki se voi olla mahdollistakin, mutta oletan sen olevan harvinaista.

Tällä kertaa maito nousi rintoihin kunnolla vasta keskiviikko iltapäivänä vaikka vauva syntyi jo sunnuntai-aamuyöstä. Tuo aika tosin taitaa olla aika yleinen maidon nousulle. Milan kans maito nousi jo oisko se ollut toisen yön jälkeen. Mulla on niin huono muisti että en muista oliko ensimmäisen vai toisen yön jälkeen, mutta varman päälle sanottuna toisen yön =)

Nyt siis hetken aikaa ehdin jo miettiä tuleeko maitoa tällä kertaa laisinkaan. Poika roikkui ensimmäiset vajaa neljä vuorokautta lähes taukoamatta rinnalla ja onneksi roikkuminen tuotti tulosta ja maitoa alkoi tulemaan. Ja tietenkin sitten kun sitä alkoi tulemaan poitsu veti illalla itsensä täyteen ja nukkui yli 4 tuntia putkeen. Moni ajattelee varmaan että oi ihanaa nyt äitikin pääsi siis nukkumaan, no ei päässyt kun oli tissit niin täynnä maitoa.

Heräsin siihen kun rintoja särki todella kovaa. Ne oli niin täynnä maitoa kun vaan olla voivat. En raskinut kuitenkaan herättää vauvaa ja odotin tuskaisena, että hän heräisi. No ei herännyt ja ensiavuksi menin lämpimään suihkuun ja annoin maidon valua pois. Se ei tuntunut juurikaan auttavan ja päätin ottaa oikean avun käyttöön. Ensimmäisen kerran rintapumppu pääsi käyttöön siis hyvinkin pian. Pumppasin manuaalisella rintapumpulla molemmista rinnoista hieman pois ja sitten helpotti. En kuitenkaan halunnut pumpata liikaa ettei maitoa tulisi vain enemmän ja enemmän. On aina parempi että rinnat tottuu tuottamaan maitoa sen verran kuin lapsi sitä tilaa, mutta luojan kiitos myös pumput on olemassa.

Avent käsikäyttöinen comfort -rintapumppu mikä mulla on, on todella helppokäyttöinen (jotkut kutsuu myös manuaalinen rintapumppu). Mä en olettanu että oisin tarvinu pumppua vielä joten sillon yöllä se oli vielä paketissa, mutta sepäs ei ollut muuta kuin paketti auki, pumppuosa pulloon kiinni ja pumppaamaan. Pulloa ei oltu tietenkään siis pesty joten se maito meni sitten ”hukkaan”, mutta apu mitä kaipasin löytyi.

Ja apua olisi nyt tarjolla teillekin, saan arpoa yhden manuaalisen rintapumpun. Joten jos haluat tämän kyseisen pumpun, niin kommentoi halusi olla mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 9.6.2016.

philips avent käsikäyttöinen comfort rintapumppu

Jos joutuu pumppaamaan paljon, suosittelen sähkökäyttöistä pumppua. Tämä sähkökäyttöinen 2-osainen comfort -rintapumppu on kätevä koska se toimii sekä johdon kanssa että paristoilla joten pumppailu sujuu lähes missä vain.

philips avent sähkökäyttöinen rintapumppu

Joskus voi käydä kuten ystävälleni että vauva ei hyväksykään tissiä vaan haluaa ruuan ainoastaan pullosta. Ystäväni siis pumppaa maidon pulloon ja antaa pullosta vauvalle (hänellä oli just tämä Aventin pumppu ja kehui toimivan tosi hyvin). Alkuun hän oli käyttänyt käsikäyttöistä pumppua mutta hyvin pian oli ostanut sähkökäyttöisen. Ja ymmärrän kyllä miksi =) (sähköinen tai ei, tähän kohtaan hatunnosto hänelle ja muille äideille jotka jaksavat pumpata, onhan se tavallaan tupla duuni kun ensin pumppaat ja sitten lämmität maidon ja syötät, helppoa olisi siirtyä pelkkään korvikkeeseen, tsemppiä pumppailuun <3 ) Milan aikana mäkin jouduin pumppaamaan tosi paljon koska maitoa tuli niin super paljon. Usein pumppasin n. 40ml pois ensin ja sitten vasta Mila söi ja silloin käytin sähkökäyttöistä. Ylimääräinen maito kannattaa esim. pakastaa niin on sitten omaa maitoa kun tulee hetki että vauva jää hoitoon. Mulla maitoa tuli sillon siten että sitä jäi itselle jemmaan ja lisäksi yhden ystäväni tytär sai maitoa kun hänen oma maidontuotanto loppui.

Philips Avent rintapumppu

Ja ainakin toistaiseksi täällä mennään sillä niin kutsutulla lapsentahtisella menetelmällä, tissin saa huuleen kun pikkuisenkaan poika sitä hamuaa =) Jossain kohtaa myöhemmin sitten ehkä vähän tarkempia ruoka-aikoja, mutta ottakoon herra nyt sen mitä haluaa ja milloin haluaa, olen täällä häntä varten <3

Maitoa tulee niin että välillä on vauvan naama täynnä roiskeita, siitä on ollut haastavaa saada kuvaa, mutta sain tämän jotenkuten ikuistettua. Meidän pieni maitoposki <3

Yhteistyössä Philips Avent

imetys

imetys

-Mari-

0 kommenttia

 1. Jenppu kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Toi näppärä pumppu pääsisi ystäväni vaippakakkua koristamaan <3

 2. Elisa kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 3. Mari kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Esikoisen laskettua aika lokakuussa ja kovasti pohdituttaa ja jännittää nämä imetysasiat 🙂

 4. tyntse kirjoitti:

  Osallistun arvontaan 🙂 söpö lapsi ♡

 5. LauraM kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 6. Riina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Ihanaa, että imetys sujuu noin hyvin, se kun ei oo aina itsestäänselvyys. 🙂

 7. Nuppu kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 8. Enni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa, tämä oliskin vielä hankimatta ?

 9. Henna kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 10. jenniina kirjoitti:

  Mukana!

 11. Eveliina kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 12. sussu kirjoitti:

  Mukana! Tämä todeta tulisi tarpeeseen !!

 13. Sabina kirjoitti:

  Mukana! Odotan kolmatta lasta ja jos menee kuten edellisten kanssa niin maitoa suihkuaa.. Eli tulisi todella tarpeen! ?

 14. Mari kirjoitti:

  Mukana! ?

 15. Essi kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 16. Mirja kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 17. Kaisa kirjoitti:

  Mukana! Tämä vielä puuttuukin, esikoista ootellaan 🙂

 18. Mia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?

 19. Katja kirjoitti:

  Mukana ollaan. Meillä jo 4kk poitsu mutta haluaisin antaa tämän lahjaksi ystävälleni joka odottaa esikoistaan 🙂 itselleni pumppu on ollut korvaamaton alkuviikoilla.

 20. Ida kirjoitti:

  Mukana! Vaikka toivonkin voivani imettää mahdollisimman pitkään, mutta imetyksistä kun ei ikinä tiedä. Ekaa imetin 4kk, tokaa 11kk, kolmatta muutaman kk. Neljäs syntyy kesäkuussa, saa nähä miten nyt käy!

 21. Annina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

 22. Tiina Mäenpää kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Hyvä Mari!

 23. Sandy kirjoitti:

  Mukana ollaan ?

 24. Emilia kirjoitti:

  Mukana

 25. Satu kirjoitti:

  Osallistun arvontaan 🙂

 26. veera kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 6 viikkoa laskettuun aikaan ja maitoa heruu jo nyt todella paljon joten pumpulle olisi aika varmasti käyttöä ! 🙂

 27. JenniP kirjoitti:

  Mukana!

 28. Jansski kirjoitti:

  Olen mukana! Olisi kiva antaa ystävälle lahjaksi kun syksyllä saapuu pieni ?

 29. Minna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 30. Rauni Tielinen kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Kolmatta odotan ja vanha pumppu meni aikaisemmin rikki niin tarpeeseen tulis. ?

 31. Miu kirjoitti:

  Mukana ollaan.

 32. Leena kirjoitti:

  Mukaan arvontaan

 33. Jenni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 34. Anu kirjoitti:

  Juurikin jomman kumman noista Aventin pumpuista olen ajatellut hankkia kun vauvalle syksyllä syntyy ? Osallistun siis ehdottomasti mukaan arvontaan !?

 35. Laura kirjoitti:

  Mukana!

 36. Pia kirjoitti:

  Mukaan arvontaan

 37. Tiia Kiviniemi kirjoitti:

  Mukana! 🙂

  Esikoista odotan jännityksen sekaisin tuntein. LA jo 6.6. Olisi mahtavaa saada tämä! Paljon olen kuullut pelkkää positiivista palautetta.

 38. Aino kirjoitti:

  Mukana ?

 39. Noora kirjoitti:

  Mukana! Esikoista odotellaan ja kovasti imetyksen onnistuminen jännittää.

 40. Alice kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 41. Elina kirjoitti:

  Täällä on seurattu taivaltanne pojan kanssa koska täällä pari viikkoa vanhempi poika. muutaman kerran on tarvinnut pumpata yön jälkeen, mistä olen ollut innoissani, että saan maitoa pakkaseen. Mies tykkäisi hurjasti syöttää poikamme, joten välillä pääsen kauppaan ja mies syöttämään poikamme 🙂 Ainoa miinus on, että pumppu on lainassa ja saattaa palautua milloin vain kaverilleni takaisin, joten OMALLE pumpulle olisi käyttöä!

 42. Noora kirjoitti:

  Mukana! Esikoista odotellaan ja kovasti jännittää imetyksen onnistuminen.

 43. Jenna kirjoitti:

  Mukana! Lahjaksi ihanalle ystävälleni joka odottaa esikoistaan <3 elokuussa laskettu aika ja tämä olisi ihan paras tapa ilahduttaa häntä <3

 44. Katja kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti . Kuukausi laskettuun esikoisen kanssa ja silikoni rinnoilla aion imettää myös ja toivon onnistuvan 🙂

 45. Kata kirjoitti:

  Mukana!

 46. Loviisa kirjoitti:

  Mukana ☺️

 47. Laura kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. Laskettuaika kahden viikon päästä, eikä pumppua ole vielä hommattu. ?

 48. Laura kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Laskettu aika kahden viikon päästä, eikä pumppua ole vielä hommattu. ?

 49. Jennaj kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Puolitoista kuukautta vielä esikoisen syntymään ja rintapumppu vielä puuttuu 🙂

 50. Johanna kirjoitti:

  Mukana! Menisi hyvälle ystävälle joka odottaa esikoistaan 🙂

 51. Katja kirjoitti:

  Mukana ollaan! Esikoisen laskettu aika on 1.9.ja pumppu on vielä hankintalistalla. 🙂

 52. Laura kirjoitti:

  Mukana ollaan! Pumppu on hankintalistalla, mutta jäänyt vielä ostamatta! Laskettuaika 25.7 ?

 53. Henna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

  • Tuulia kirjoitti:

   Mukana arvonnassa ollaan!!
   Puolivälissä nyt painellaan ja esikoiselle ostamani sähköinenrintapumppu meni loppusuoralla käytössä rikki. Eli uudelle olisi käyttöä.

 54. Maari kirjoitti:

  Hyvältä näyttää tuo pumppu! Mukana arvonnassa. 🙂

 55. Jenni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Laskettu aika kesäkuussa ja pumppu vielä ostamatta.

 56. Heidi Raumalta kirjoitti:

  Tarpeeseen tulisi meidän Pikku Prinssille elokuussa… ?

 57. Sonja kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! LA olis heinäkuun puolessa välissä ☺️

 58. laura kirjoitti:

  Mukana 🙂

 59. JennyS kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Esikoinen tulossa sykyllä ?

 60. Greu kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ❤️

 61. Nina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Laskettuaika syyskuussa ja pumppu vielä ostamatta!

 62. Ronja kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 4 päivän ikäinen pikkuinen vieressä ja pumpusta todellakin olisi hyötyä!:)

 63. Jenni H kirjoitti:

  Mukana 🙂

 64. Ulla kirjoitti:

  Mukana!! Rv 37+4 tänään.. itselle siis tulisi.. 🙂

 65. Sanna kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 66. Sini kirjoitti:

  Mukana, LA 21.8 🙂

 67. Suvi kirjoitti:

  Mukana ollaan! Vauvan laskettu aika on 15.6 ja pumppua ei tosiaan olla vielä hankittu!

 68. Silkku kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. 🙂

 69. Hanna kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 70. Katri kirjoitti:

  Mukana!

 71. Tuula kirjoitti:

  Hei Mari! Kiitos hienosta blogi tekstistä. Arvostan tosi paljon miten tuot ilmi, että fitnesstä harrastava äitikin on äiti lapsilleen ja heitä varten vaikka laji jota harrastat on ulkonäkö keskeistä ja pinnallista monen mielestä. Itsellani on takana edellisen kohdalla epäonnistunut imetys, poika syntyi pienenä ja jouduin pumppaamaan maitoa jonka senkin jouduin lopettamaan kahden viikon jälkeen jouduttuani teholle verenmyrkytyksen vuoksi joka oli seuraus kohtutulehduksesta Nyt tämän kolmannen kanssa takana on 2kk täysimetystä. Olen mielelläni mukana arvonnassa koska haluaisin tytön saavan äidinmaitoa silloinkin kun joutuisin sitä pullosta antamaan. Onnea vielä pienestä tulokkaasta koko perheelle ja ihanaa kesää 🙂

 72. Essi kirjoitti:

  Mukana. Ystävälle antaisin =)

 73. elina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 74. Henna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! LA heinäkuussa ?

 75. Saija kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 76. Tiia kirjoitti:

  Arvonnassa mukana. Minusta tulee kohta taas täti yhdelle pienelle. Tästä kiva lahja.

 77. Veera kirjoitti:

  Mukana 🙂 La 12.6 ?

 78. Janina kirjoitti:

  Mukana, la 7.7.

 79. Erica kirjoitti:

  Esikoista odotellessa, mukana 🙂

 80. Nimetön kirjoitti:

  Oletko joutunut korjauttamaan silikoneja lasten välissä? ’kärsivätkö’ ne imettämisestä?

 81. Helinäkeiju kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Täällä 21-vuotias esikoista odottava, pienen pojan LA 8.8. ?
  Varmasti tuosta on hyötyä tarvittaessa! ?

 82. Kiksu kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Laskettuaika 3.8 <3

 83. Merja kirjoitti:

  Ihana maitoposki !
  Odotan kärsimättömänä juhannusviikon loppua,jolloin meidän pikkupojan l.a. on.imetyshetkiä odotan myös <3
  Sisarusten syntymästä on jo vierähtänyt vuosia,joten sen aikainen rintapumppu on kadonnut maailman melskeessä.Olisi siis erittäin tervetullut meille arpavoitto!mukana arvonnassa siis 😉

 84. Mirkku kirjoitti:

  Mukana, ystävälle menisi.

 85. Salla kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. 🙂

 86. Tiia kirjoitti:

  Mukana 🙂 odottelen ensimmäistä ja LA on 7.8.

 87. Reetta kirjoitti:

  Nyt kyllä ollaan niin mukana!! Ensimmäinen syntyi 2.5. Rintapumppu meiltä löytyy, mutta se on pumpattava ja sitä vedettävää mallia.. Välillä maitoa tulee niin paljo että rintoja särkee, sekä öisin usein sänky kastuu. Vedettävällä pumpulla ei vain yksinkertaisesti jaksa pumppailla. Tulisi todella tarpeeseen ja voisin laittaa vanhan pumpun kiertoon!

 88. iippa kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 89. Ida kirjoitti:

  Mukana ollaan 🙂

 90. Heidi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Esikoista odotellaan saapuvaksi elokuun alussa ja rintapumppu on vielä hakusessa. ?

 91. Hennuli kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Heinäkuussa syntyy pienokainen ja pumppu(kin) vielä hankkimatta 🙂

 92. Karoliina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 93. S kirjoitti:

  Mukana!

 94. Miia.D kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. 🙂

 95. Thea kirjoitti:

  Mukana arvonnassa :)!

 96. Tiia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂 Täällä on kesällä syntymässä esikoinen, eikä vielä ole pumppua hankittuna.

 97. Linda L kirjoitti:

  Arvonnassa mukana ✌?️?

 98. Linda L kirjoitti:

  Arvonnassa mukana! ✌?️

 99. Ida kirjoitti:

  Mukana ?

 100. Janette Parviainen kirjoitti:

  Mukana :)!!

 101. Heidi kirjoitti:

  mukana arvonnassa! 🙂

 102. TiTi kirjoitti:

  Mukana <3 Ihana poikanen!!

 103. Sanna kirjoitti:

  Mukana.Laskettu aika 29.6. 🙂 kiitos kivasta kirjoituksesta!! Odotan niin pientä.. ja toivon niin että imetys onnistuisi.

 104. RiikkaKN kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 105. Maiju kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?

 106. Mia kirjoitti:

  Mukana 🙂

 107. jennii- kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana, esikoisen aikana pumpulle oli paljon käyttöä kun maitoa tuli enemmän kuin vauva söi. Itsellä oli silloin lainapumppu joten nyt ostoslistalla on ihan oma ?

 108. Ninni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Tänään juuri kävin alkuraskauden ultrassa. <3 Ihana pikkuinen siellä jumppasi.

 109. Minna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Laskettuaika 11.6 pumppu vielä uupuu.

 110. Reetta K kirjoitti:

  Mukana ollaan !

 111. Aakoo kirjoitti:

  Mukana arvonnassa, syksyllä la. 🙂

 112. Sari kirjoitti:

  Mukana arvonnassa,antaisin siskolle lahjaksi 🙂

 113. Annika kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 114. LottaSN kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 115. Ani kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 116. Sanna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!:)

 117. Kaisa kirjoitti:

  Mukana.

 118. Ellinoora kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 119. jennam kirjoitti:

  Mukana. Kolme vuorokautta lapsen syntymästä ja tänään noussut maito kunnolla.

 120. MiraM kirjoitti:

  Mukana

 121. Aija kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 122. Janita kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 123. Meow kirjoitti:

  Mukana! Vauvan la on 8.7. 🙂

 124. Anni kirjoitti:

  Mukana! Tyttö 1kk vanha

 125. Jensku kirjoitti:

  Rintapumppu on hyödyllinen apu!

 126. Heidi kirjoitti:

  Mukana!

 127. Hanna kirjoitti:

  Laitoin vanhan pumpun kiertoon muutama vuosi sitten, joten uusi tulisi tarpeeseen syksyllä <3

 128. Noora kirjoitti:

  Mukana:) la 14.10

 129. Jenny kirjoitti:

  Niin mukana, esikoista odotellaan. 🙂

 130. Johanna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. La kolmen viikon päästä, ja pumppu vielä hankkimatta.

 131. Marianne kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 132. Heta kirjoitti:

  Minkäkin mukana 🙂

 133. Petra kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!:) Välillä maitoa yli oman tarpeen, mutta on niin herkkä maidontuotanto, että hiipuukin helposti, joten joudun välillä nästamaan maitoa pumppaamalka imetysten välissä, poika 2kk ei huoli tissiä jos ei oo täynnä rinnat, tyhjemmät tissit aiheuttaa tissiraivarit?

 134. Sanna kirjoitti:

  Mukana. Tämä menisi esikoistaan odottavalle siskolle lahjaksi.

 135. Anna-Kaisa kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!?

 136. Saara kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Esikoisen laskettu aika 21.6. 🙂

 137. V kirjoitti:

  Osallistun 🙂

 138. Elina.vi kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! (:

 139. Elina.vi kirjoitti:

  Osallistun! (:

 140. Minna kirjoitti:

  Mukana

 141. Heli kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Laskettu aika 20.8. ja ensimmäinen lapsi kyseessä. SuperJännittävää! <3

 142. Jasn kirjoitti:

  Mukana 🙂

 143. Aino kirjoitti:

  Osallistun. Täällä ensimmäistä lasta odotellaan onnellisena. Pumppua en ole vielä hankkinut, tuo ko pumppu kuullostaa hyvältä! ?

 144. Leena kirjoitti:

  Mukana! Heinäkuussa la ja toista odotan. Pumppu on vielä ostamatta ja tää oli muutenki tarkoitus ostaa! 🙂

 145. Mari kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 146. Roosa kirjoitti:

  Mukana ollaan! Toivottavasti onni suosii 🙂

 147. Sara K kirjoitti:

  Mukana arvonnassa?

 148. Anu kirjoitti:

  Arvonnassa mukana! ??

 149. Maria kirjoitti:

  Mukana ollaan! ??

 150. Heli kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 151. Kaisu Karivainio kirjoitti:

  Mukana!???

 152. Marjan kirjoitti:

  Mukana arvonnassa, tarvetta olis syyskuussa.

 153. Heidi kirjoitti:

  Mukana 🙂 Heinäkuussa tälle varmasti tarvetta kun maitoa tulee jo nyt 😀

 154. Esme kirjoitti:

  Arvonnassa mukana!:) Käyttöön tulisi tässä taloudessa (LA ensi viikolla;)

 155. Sadu kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 156. anne kirjoitti:

  mukana

 157. Salla kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Tulee varmasti syksyllä tarpeeseen 🙂

 158. Hanna kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Käyttöä ois elokuussa:)

 159. Maria kirjoitti:

  Mukana! Käyttöä on toivottavasti vuoden vaihteessa:)

 160. Satu kirjoitti:

  Mukana! Toivottavasti kuukauden päästä olisi tarvetta ☺

 161. Tuija kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 162. elisa kirjoitti:

  Mukana ollaan!

 163. Eliis kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 164. Laura kirjoitti:

  Koska joudun pumppaamaan kaiken maidon, olen todellakin mukana!

 165. Sande kirjoitti:

  Mukana 🙂

 166. Salla kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! ?

 167. Noora kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 168. Annu kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 169. Sini kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 8kk imetystaival jatkuu edelleen mutta vanha pumppu sanoi juuri itsensä irti joten tarpeeseen tulisi 🙂

 170. Sandra kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 171. Susanna kirjoitti:

  Mukana! Tulee lokakuussa varmasti kovaan käyttöön.

 172. Tiina kirjoitti:

  Osallistun arvontaan!

 173. Laura kirjoitti:

  Mukana! On hankintalistalla, mutta en ole vielä raaskinut ostaa

 174. Marsu kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 175. Niina kirjoitti:

  Mukana!

 176. Krista kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti. Pikkusisarus syntyy muutaman vkon sisällä ja entinen pumppu joutunut hävyksiin 🙂

 177. Nimetön kirjoitti:

  Mukana

 178. Ode kirjoitti:

  Mukana

 179. Eija kirjoitti:

  Mukana 🙂

 180. Elina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Voi olla, että tulee tarpeeseen hyvinkin nopeasti kun esikoisen laskettu aika on kesäkuun lopulla 🙂

 181. Noora Pirinen kirjoitti:

  Mukana 🙂

 182. Henna kirjoitti:

  Mukana!

 183. Netteriina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 184. Rosaj kirjoitti:

  Mukana ollaan arvonnassa 🙂

 185. Anette kirjoitti:

  Mukana

 186. Marjaana kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!:)
  Toinen lapsi syntyy marraskuussa ja ensimmäisen kanssa olisi tarvinnut jo kunnon rintapumpun, koska aina ennen kuin vauva rupesi syömään jouduin pumpata hieman pois ettei suihkua 😀

 187. Nimetön kirjoitti:

  Mukana! Pumpulle olisi käyttöä, esikoisen kanssa ei tullut hankittua ja nyt toinen tulossa 🙂

 188. Salla kirjoitti:

  Mukana! ☺??

 189. Jenna Lehtimäki kirjoitti:

  Mukana?

 190. Hanna kirjoitti:

  Mukana

 191. Minna Lahtinen kirjoitti:

  On se nykytekniikka näppärää. Mukaan arvontaan!

 192. Jonde kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ? esikoisen laskettu aika on loppukesästä ?

 193. Janina kirjoitti:

  Mukana! ?

 194. Tanja Lintunen kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 195. Pumpuli kirjoitti:

  Mukana

 196. Nina kirjoitti:

  Pumppu tulisi syksyllä tarpeeseen, mukana siis!

 197. Jenni kirjoitti:

  Hep!! Vielä tässä on aikaa tuohon vaiheeseen,mutta hyvä aloittaa ajoissa tarpeellisten kerääminen,eikö. 🙂

 198. Jenna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

  Hei kerrotko vähän ruokavaliostasi, kun varmasti energiaa kuluu liikuntaan imetyksen lisäksi. Täällä yritän yhdistää äitiyttä, imetystä ja treenausta. Tyttö 7vko. Ruokavalio mietityttää ?

 199. Minnuli kirjoitti:

  Mukana

 200. Anastasia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!! 🙂

 201. Karoliina Kuha kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?

 202. Karoliina Kuha kirjoitti:

  Mukana arvonnassa?

 203. Emilia kirjoitti:

  Mukaan arvontaan. Esikoisen aikana pumppu tuli todella tarpeeseen ja uskon, että kohta koittavalla toisella kierroksella varmasti myös 🙂

 204. marianne auvinen kirjoitti:

  mukana arvonnassa

 205. Jonna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 206. Anne kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 207. Same kirjoitti:

  Mukana 🙂

 208. Emma kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 209. Johanna kirjoitti:

  Mukana. 🙂

 210. Amanda kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. Esikoisen laskettu aika joulukuussa! Jännittää kovasti!! Kaikki tuntuu uudelta ja ihmeelliseltä.

 211. Janette kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Esikoisen kasvaessa hävitin rintapumpun ja nyt sellaista taas tarvittaisiin. Marraskuussa laskettu aika!

 212. Ihanantavallinenelama kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. Ystäväpiirissä on muutama pikkuinen syntymässä kesän aikana ja varmasti menisi pumppu tarpeeseen. Itselläni tarvetta todellakin oli kun oma poikani syntyi. Pumppasin maidot pulloon, sillä poitsu ei osannut imeä rinnasta.

 213. Tiina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

 214. Noora kirjoitti:

  Osallistun arvontaan 🙂

 215. Jeni kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 216. IITA kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂 Tämä olisi mahtava saada! Esikoisen LA elokuussa, ja paljon tavaroita hankkimatta, rintapumppu mukaan lukien!

 217. hanne kokkila kirjoitti:

  osallistun

 218. Jenni kirjoitti:

  Imetys <3 Ehdottomasti mukana ollaan!

 219. Heini kirjoitti:

  Mukana! 🙂
  15.4 syntyi ihana poika. Jossain välissä voisi raskia käydä omillakin menoilla, niin pumppu helpottaisi.

 220. Aavala kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Esikoista odotan loppumetreillä, ja mies otti eilen illalla puheeksi rintapumput. Kuulemma sellainen pitäisi olla että pääsee mamma urheilemaan ja rentoutumaan yksin 😀 <3

 221. MP kirjoitti:

  Mukana ollaan

 222. Annika kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana!

 223. Tiina kirjoitti:

  Osallistun arvontaan ☺ odotetaan ensimmäistä, kuukausi vielä ❤❤

 224. Mi kirjoitti:

  Osallistun=)

 225. Anu kirjoitti:

  Haluan olla mukana arvonnassa ☺Tämä tulisi tarpeeseen loppukesästä.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Hei Anu, onneksi olkoon. Sinä voitit rintapumpun itsellesi!

 226. Rii kirjoitti:

  Osallistun pumpun arvontaan.

 227. Teija kirjoitti:

  Mukana 🙂

 228. Kaisa Kannisto kirjoitti:

  Mukaan arvontaan, omistan sähkökäyttöisen pumpun, mutta se on vaikeaa ottaa reissuun mukaan, manuaalinen toimisi paremmin! 🙂

 229. Eeva-Maria kirjoitti:

  Mukana myös

 230. Satu kirjoitti:

  Mukana! Ihan kohta olisi käyttöä!!!

 231. Meeri kirjoitti:

  Mukana, itsellä laskettu aika juurikin 9.6. joten tulisi sopivasti tarpeeseen!

 232. Nimetön kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 233. Lotta kirjoitti:

  Mukana!:) Ihan kohta toivottavasti täälläkin tarpeellinen!:)

 234. Niina kirjoitti:

  mukana arvonnassa 🙂

 235. Suski kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

 236. johanna kirjoitti:

  Osallistun arvontaan 🙂

 237. DD kirjoitti:

  Mukana!

 238. Patricia kirjoitti:

  Mukana myös! ?

 239. Paula kirjoitti:

  Tahtoo mukaan arvontaan 😉

 240. Jenna kirjoitti:

  Mukana!! 🙂

 241. Julia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 242. Julia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!! ?

 243. Sanna Hovilainen kirjoitti:

  Mukana

 244. Pihka kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 245. Hilla Vierelä kirjoitti:

  Mukana! o/ Pikkukakkosta odottelen saapuvaksi joskus nyt kesäkuussa.. 🙂

 246. Anne kirjoitti:

  Mukana!

 247. HeidiV kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 248. Annina kirjoitti:

  Mukana ollaan!

 249. Saara kirjoitti:

  Mukana myös

 250. Nina kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Laskettu aika häämöttää vajaan kuukauden päässä!

 251. Greta kirjoitti:

  Oi, tämä tulis varmasti tarpeeseen, laskettuun aikaan alle kuukausi. Toivon todella, että imetys onnistuu 🙂

 252. Ninna kirjoitti:

  osallistun!

 253. Jen kirjoitti:

  Osallistun! Esikoista odotellaan ja kaik muu paitsi rintapumppu ja itkuhälytin löytyy. 🙂

 254. Noora / Villakoiria ja kissankarvaa kirjoitti:

  Mukana! Esikoista odotellaan täällä 🙂

 255. Jennie kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 256. LAPSEKKAANA kirjoitti:

  Mukana! Ihana maitonaama 🙂 itse en tykkää sähköisestä rintapumpusta ollenkaan. Käsikäyttöinen tuntuu ”tehokkaammalta”.

 257. Unna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Pian pitääkin alkaa pumppailemaan, koska raskausdiabetes.

 258. VeSa kirjoitti:

  Mukana. Tän hetkinen pumppu vanha ja vaikeakäyttöinen.

 259. Carmen kirjoitti:

  Mukana arvonnassa, ehdottomasti!! Tuon pumpun olenkin ajatellut hommaavani. 🙂

 260. Anniina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Imetin esikoistani 8 kk enkä tullut missään vaiheessa hommanneeksi rintapumppua, mietin, että se on turha ja kallis ostos. Se olisi kyllä tullut tarpeeseen monet kerrat, kärsin rintatulehduksestakin viisi kertaa. Luulen, että pumppu olisi auttanut niissä tilanteissa..
  Nyt odotan kuopusta, ja hankintalistalla on ehdottomasti kunnon rintapumppu!

 261. Heini kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 262. Kielokukka kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 6 kuukautta pitäisi vielä masuasukin saapumista odotella ja tämä olisi kiva aloitus vauvahankintoihin.

 263. Hanna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 264. Krista kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 265. Nanne kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Aurinkoista kesää perheellenne 🙂

 266. Emmi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Pikku kakkonen syntymässä heinä-elokuussa 🙂

 267. anna s. kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 268. Kaisair kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Tuo vempelettä en vielä ole ehtinyt ostaakaan ja sitä toivottavasti tarvitaan jo reilun kuukauden kuluttua 🙂

 269. hilkka kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 270. Emilia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Eka tulossa toivottavasti alle kuukauden sisään ? Just tää pumppu ollut harkinnassa.

 271. Marika Helena kirjoitti:

  Hei! Kiva,lukea avointa kirjoitelmaasi. ??Olen mukana arvonnassa. Olisi tarvetta rintapumpulla. Lask.aikaan on enään vajaa kk.

 272. Marimii kirjoitti:

  Osallistun arvontaan, olisi kiva lisä tuleviin babyshowereihin 🙂

 273. Henni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂 Laskettuaika lähestyy, eikä rintapumppua olla vielä hankittu.

 274. Mynni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 275. Mangotango kirjoitti:

  Haluan mukaan arvontaan! Kaksoset tulossa maailmaan suunnitellusti sektiolla juurikin 9.pvä. Pumppu vielä puuttuu ja tulee kyllä tarpeeseen, vois olla turhan rankkaa lapsentahtisesti kahta imettää. Pumpun ja pullojen avulla pääsee isi mukaan ruokintaan ja äiti välillä unille.

 276. Janette kirjoitti:

  Mukana arvonnassa :)! Esikoisen laskettu aika 19.6 ni tulis käyttöön :))

 277. Krista kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!
  Esikoista odottelen ja just äsken googlailun perusteella tulin siihen tulokseen että tää kyseinen pumppu olisi se varmin valinta, sitten sattumalta törmäsin tähän ☺

 278. Henni kirjoitti:

  Mukana ollaan!:) esikoisen la on 17.8

 279. Marjut kirjoitti:

  Mukana ??

 280. Mila kirjoitti:

  Mukana! Oma pienokainen noin9 kk päästä ☺

 281. E kirjoitti:

  Mukana! Esikoista odotellaan

 282. PinjaP kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! 🙂 tulisi tarpeeseen.. Laskettu aika lokakuussa ja rintapumppua ei olla vielä hankittu 🙂

 283. Maija kirjoitti:

  Ehottomasti mukana arvonnassa! 🙂

 284. Tiia Dahlström kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 285. Janette kirjoitti:

  Mukana arvonnassa <3

 286. Janni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 287. Annukka kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

 288. Paula kirjoitti:

  Mukana arvonnassa, LA 7.8. 🙂

 289. Riikka H kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

 290. Johanna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Esikoinen syntyi kuukausi sitten ja pumppu on ollut erittäin suuri pelastus. Ystäväni saa pian lapsen ja pumppu olis lahja hänelle tavallisten lahjojen lahjojen kuten vaatteiden sijaan. Tykkään yrittää ostaa aina tarpeellista ja hieman erilaista lahjaa kuin muut. Pumppu olisi siis täydellinen. 🙂

 291. Katri kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! ?

 292. SI kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 293. laura kirjoitti:

  osallistun

 294. Paula kirjoitti:

  Mukaan arvontaan. Tulisi tarpeeseen 🙂

 295. Noora Enroth kirjoitti:

  Mukana?

 296. Nita kirjoitti:

  Mukana 🙂

 297. Henna kirjoitti:

  Mukana! La lokakuun lopulla ❤

 298. Jenni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 299. Sofia kirjoitti:

  Mukana:)

 300. Katri kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 301. Taija kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! La 18.6?❤

 302. Mirka kirjoitti:

  Mukana arvonnassa:)

 303. Esme kirjoitti:

  Osallistun arvontaan, laskettu aika heinäkuun lopulla! ☺

 304. Riikka kirjoitti:

  Osallistun arvontaan.

 305. Marde kirjoitti:

  Kiva kirjoitus ja upea palkinto!

 306. satu lampinen kirjoitti:

  kokemukset tiedän että voi imettää mukana arvonnassa

 307. sicce kirjoitti:

  En suosi muoveja silikoneja kehossani. Mukana arvonnassa.

 308. Rauno kirjoitti:

  Mukana.

 309. vuokko korhonen kirjoitti:

  mukana

 310. Elisa kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Esikoinen syntyi toukokuussa eli rintapumppu tulisi meille heti käyttöön!

 311. meikä kirjoitti:

  Mukana.

 312. meikä kirjoitti:

  Eikun tämähän arvottiin jo…

 313. katja hukkanen kirjoitti:

  Osallistun arvontaan 🙂

 314. heidi kirjoitti:

  mukana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.