Hae
Mari Valosaari

Mun lapsi on SE LAPSI kevätjuhlassa

*Sisältää mainoslinkkejä

Lapsi ja lapsen kevätjuhla.

kevätjuhla lapsi

Vanhempien ylpeyden hetki, kyynel silmäkulmassa katsotaan rakkaan töppösen esitystä, kuinka kauniisti hän laulaa ja leikkii…

EI, meillä EI.. minä pidätän huutonaurua samalla kun kuvaan videolle talteen ensimmäisiä harjoituksia keskisormen näytöstä kesksen intiaanilaulun, häpeän puna todennäköisesti kasvoille kohoten kun muut vanhemmat katselee, kenenköhän poika se tuo on..

JEP MUN POIKA

lapsi keskisormi

Anteeksi muut vanhemmat, anteeksi Touhula päiväkodit. Mutta KIITOS LUOJA niin mahtavasta pojasta kuin mitä minulle olet suonut. Kyllä, hän harjoitteli keskisormen näyttöä väärässä paikassa ja toi uudenlaisen mausteen tuohon niin mainioon esitykseen, mutta hän on vasta pieni. Rakas ja pieni. Pieni joka ei oikeasti vielä edes tiedä mitä keskisormen näyttö tarkoittaa. Kerran olin nähnyt tämän harjoituksen kotona, nauratti, mutta sanoin ettei niin saa tehdä. Kevätjuhlan jälkeen näin tämän myös junassa jonka jaoin teillekin videon merkeissä tänne.  Jos jossain kohtaa jaksan editoida muiden kasvot piiloon videolta niin voin julkaista myös tämän kevätjuhla videon teille.

Mä tiedän että en ole tämänKÄÄN asian kanssa yksin joten olkoon tämä oodi meille kaikille vanhemmille joiden lapsi on SE LAPSI siellä kevätjuhlassa <3

kyllä hän välillä yritti

lapsi kevätjuhla

lapsi keppari

ja sitten taas otti oman aikansa

lasten kevätjuhla

Kiitos Touhulan  henkilökunta hienoista juhlista

toteemipaalu

tiipii tpuhula

Ihanaa kesää kaikille <3

-Mari

2 kommenttia

  1. Nenne kirjoitti:

    En kestä miten söpö 😀 Musta on veljen kanssa koulukuva, missä veli on just lyömässä mua nyrkillä poskeen. Ihmettelen, että miten se kuva päätyi viralliseksi 1-3 luokan yhteiskuvaksi 😀 Oli taas äiti ylpeä.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.