Hae
Mari Valosaari

Kevyesti kuntoon osa 2 tulossa

Tänään tuli tehtyä kevyt lihaskuntotreeni mutta tilanteet muuttuivat yllättäen enkä kerennyt kuvata liikkeitä. Jontte oli kyllä buukattu jo kuvaamaan mutta mulle tuli lähtö Iisalmeen juontokeikalle. Klo 12:30 tuli keikkakysely ja klo 19 oltiin pelipaikoilla, nyt mummolassa ja huomenna hommiin.

Satu Tuomisto oli sairastunut ja lähdin häntä tuuraamaan. Toivottavasti Satu paranet pian!

Tein noin 20 minuutin kevyen aika kokonaisvaltaisen treenin. Jumppasin rintaa, vatsoja, selkää ja reisiä.

Mä muuten yleensä lähden keikkamatkalle ihan yksin mutta tänään kun ei lapsenvahtia löytynyt näin lyhyellä varoitusajalla niin lähdin reissuun Milan kans. Iisalmi on mun kotipaikkakunnan Pyhännän lähellä niin mennään tänään mummolaan ja mummo vahtii Milaa huomenna. (Jontte on kans keikalla tänään, Uudessa kaupungissa)

jokatauksessa treeniohje tulee varmaan vasta huomenna tai jos äidin kans innostutaan kuvailemaan niin sitten jo tänään!

Jos joku lukija on Iisalmen seudulla huomenna niin tervetuloa jäähallille klo 10-16 lisäinfoa http://www.tollotin.fi/expo-kevatmessut-17-5-iisalmen-jaahallilla/

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.