Hae
Mari Valosaari

Miten meni reissu ja imetyksen lopettaminen

Aloitetaan reissusta joka meni lähes täydellisesti, antaisin sille arvosanaksi 9+. Täyttä kymppiä se ei saa koska ensimmäisenä aamuna herätessäni 13h unien jälkeen niskani oli super jumissa. Tajuton kipu enkä pystynyt kääntämään päätä edes suoraan eteenpäin, nenä osoitti hieman vasemmalle. Silloin mietin että olispa pitäny pakata käsimatkatavaroihin myös kiropraktikkoni Jack että reissu sujuisi mutkattomasti.

Vois kuvitella että tuo episodi olisi aiheuttanut pisteiden laskua enemmänkin, mutta siinä oli positiivisetkin puolensa. Nousin tuskaisesti ylös sängystä ja juuri ja juuri sain puettua jotain vaatetta päälle ja lähdin etsimään apteekkia. Sellainen löytyi onneksi avonaisena parin korttelin päästä vaikka oli sunnuntai. Apteekkari ei tietenkään puhunut hyvää englantia enkä minäkään espanjaa, mutta hän taisi nähdä jo ovelta mikä on hätänä =). Selitin että hyvin yksinkertaisella englannilla: ”Head no turn, and pain. I need muscle relaxant and pain killer” apteekkari siihen ”Ok, realax, ok” ”this 1 morning, 1evening and this 1 (käsimerkki että aikaa kuluu) 8 hour” ja sitten hän näytti vielä käsimerkein relaksanttia että se nukuttaa. Hienosti ymmärrettiin toisiamme =) Maksoin lääkkeet 7,37€ jotka sai ilman reseptiä tietty ja menin takaisin hotellille. Otin lääkkeet ja kampesin itseni takaisin sänkyyn ja siinäpä kului rattoisasti seuraavat 4h. Herätessäni kipu oli melkein kokonaan pois ja pää kääntyi myös oikealle. Positiivisen tästä teki se että tuli nukuttua yöunia yhteensä 17 tuntia ja voin kertoo että tuli tarpeeseen.

Ja vaikka tuli nukuttua yksi päivä melkein kolmeen saakka niin silti ehdin nauttia reissun aikana auringosta, ruuasta ja hyvästä seurasta. Seuraavina öinä nukuimme 9h ja 10h unet <3

Menomatkalla sain istua nousun ja laskun ohjaamossa

Kapteenilla oli hienot Roosa Nauha natsat, jos sä haluat osallistua mun roosa nauha aiheiseen arvontaan niin klikkaa tästä.

Reissun aikana oli tietenkin ikävä perhettä, mutta pakko tunnustaa että nautin kyllä yksin olosta ja vasta kotimatkalla tuli oikeasti tunne että nyt on jo hyvä aika mennä kotiin. Kyllä sitä vaan kaipaa omaakin aikaa. Edellisestä kerrasta kun olin 2 yötä lomalla yksin olikin kulunut kolme vuotta aikaa.

Voi sitä rakkauden ja ilon tunnetta kun lapset tuli taas syliin, tässä kohtaa iski todellisuus kuinka kova ikävä olikin ollut. Ja se imetys, no Jäbä aika nopeasti alkoi kaivelemaan paitaa ylös, mutta minä sanoin että se on nyt loppu ja Mio sitten vain antoi ison halauksen ja jäi hetkeksi lepäämään rinnan päälle. Samalla tavalla on käynyt nyt muinakin päivinä ja tänäkin aamuna 4 päivää reissun jälkeen että aamulla poika olisi ollut valmis rinnalle mutta koska se oli loppu niin halaus riitti. Mitään itkua tai kitinää ei ole ollut kun olen sanonut että on loppu, vain ihana lämmin halaus rakkaalta pikku pötkylältä <3

Reissu oli siis kaikin puolin hyvä ja onnistunut, kannatti lähteä. Kiitos muuten kaikille jotka olitte kommentoineet ihania tsemppaus ja tuki viestejä, olette ihania <3

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *