Hae
Mari Valosaari

viiden vuoden jälkeen vihdoin autonvaihto

Kaupallinen yhteistyö: Vaihtoplus

Vaihto plus Mari Valosaari

Jos viisi vuotta pähkäilee autonvaihtoa niin nyt on varmasti jo hyvä aika se toteuttaa

Mä oon miettinyt ja pähkäillyt auton vaihtoa jo pian kolme vuotta. Jontellahan on auto vaihtunut tässä välissä kolmeen kertaan, mutta minä elin pitkään epäsopivan autoni kanssa.

Edellinen autoni oli mersu C220, sellainen musta, haha eikös me naiset aina niin autot kuvailla. Jatketaan nyt hieman tarkennuksia, musta ja pieni tai pienehkö, se riittäköön. Ja nythän mä muistin että ensimmäisen kerran suunnittelin auton vaihtoa jo vuonna 2013 kun Mila oli syntymässä ja jontella taitaakin tuolta ajalta olla yhteensä jo viides auto menossa. Joka tapauksessa autoni oli joo kiva, kivannäköinen ja hyvä ajettava, mutta varsinkin sitten kun toinen lapsi syntyi ja esim. kävin kaupassa niin että oli molemmat lapset mukana ja sattui olemaan vielä Bunda painoja takakontissa niin voin kertoa että haastavaa oli saada enää ruokaostoksia mahtumaan autoon.

Ahtaudesta tuli ensimmäinen tarve auton vaihtoon. Seuraavaksi iski todellisuus talvella kun pariin otteeseen jäin omalla autollani tänne metsikön keskelle kun ei siinä kevyessä takavetoisessa autossa pito riittänyt jotta liukkaalla kelillä olis täältä pois päässyt. Me siis asutaan keskellä metsää, niin kuin moni varmaan jo tiesikin ja tiemme on aika mäkinen ja mutkainen hiekkatie. Tästäkin on se kaksi vuotta kun jäin takavetoisellani tienpäälle. Niin kauan on autonvaihto ollut mielessä. Kaveri veti myös kaksi kertaa viime talvena mun auton ojaan tuolla meidän tiellä.

Oman autoni möin alkukesästä kun eräs toinen kaveri kuin hän joka autoa ajeli ojaan sen halusi ostaa ja jäin ilman autoa. Tässä kohtaa Jontte kuitenkin osti toisen auton joten meille jäi kaksi autoa. Jonten toinen auto joka minulle jäi meni kuitenkin myyntiin ja halusin toisenlaisen auton itselleni.

Reilu viikko sitten tämä auto joutui korjaamolle iskarin vaihtoon joten minä jäin ilman autoa ja kuin taivaanlahjana Kaks Plussan puolelta otettiin yhteyttä sattuisiko auton vaihto/osto olemaan ajankohtainen. Ja olihan se. Ja tarkennettakoon että ihan lahjana tämä ei tullut, joudun kyllä maksamaan autosta, mutta tämä yhteistyö saa vihdoin päätökseen mun ainaisen jahkailun =)

Onneksi kyseessä ei ollut pelkästään uusien autojen autoliike, koska uuteen autoon mulla ei olisi ollut nyt varaa. Kyseessä oli Vaihtoplus joka on erikoistunut käytettyjen autojen myyntiin. Sitä paitsi mä oon vähä sitä mieltä anyway että auto kannattaa ostaa käytettynä. Mutta toki arvostan heitä jotka ostaa autot uutena että meille tulee sitten niitä käytettyjä =) Yhteistyötä ehdotettiin ja ensin piti tarkistaa olisiko heillä autoa minun tarpeisiin vai tyssääkö yhteistyö siihen ettei autoa löydy.

Vaihtoplus

www.vaihtoplus.fi

Itsehän en autosta tee kuin lopullisen päätöksen. Jontte etsi auton mulle. Hän tiesi speksit: Automaatti, Neliveto, maasturi ja värillä ei väliä kunhan on musta tai valkoinen. Ensin löytyi yksi Toyotan land cruiser ja mietittiin sen olevan ok, mutta onneksi seuraavana päivänä myyntiin tuli toinen land cruiseri ja siihen ihastuin. Tällä autolla luulis pääsevän kelillä kuin kelillä ja onhan se turvallinenkin.

Nämä oli kaksi vaihtoehtoa

Näin tuon auton yhteistyöpalaverissa ja kävin kurkkaamassa sisätilat ja ulkoa. Ostopäätöksen tein vasta kotona ja nyt täytyy tunnustaa että tänään olen menossa auton hakemaan vaikka en ole sitä edes koeajanut. Syy miksi uskallan sopia kaupat ennen koeajoa on se, että kauppiaana on autokauppa. Heiltä en lähde auton kanssa ilman takuuta. Jos autossa ilmenee hetimmiten jotain vikaa voin ajaa auton takaisin ja he korjaavat tilanteen. Yksityiseltä ostettaessa ei valitettavasti tällaista takuuta saa.

Vaihto plus land cruiser valosaari

Tämän haen tänään

Nyt mua kovasti jännittää ja olen innoissani uudesta ”perheenjäsenestä”. Tällä kelpaa hevosiakin vedellä ja on varmasti turvallinen =)

www.vaihtoplus.fi

-Mari

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.