Hae
Mari Valosaari

Itkuhälyttimen voittaja

Arvonta suoritettu ja Philips Avent itkuhälyttimen voitti:

 

Jenna Kaikkonen

otan sinuun yhteyttä, onneksi olkoon! Kiitos kaikille osallistuneille!

itkuhälytin

 

0 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Yritin etsiä sun sähköposti osoitetta mutta en löytänyt. Laitan siis kysymykseni tänne, voit sitten vastata tähän tai minulle suoraan sähköpostiin. Olen ymmärtänyt että käyt todella säännöllisesti sokeroinnissa. Kuinka pitkä väli sinulla on kertojen välillä? Joutuuko esimerkiksi kovin eriaikaan tekemään sokeroinnin jalkoihin, kainaloihin ja sitten intiimialueelle? Olen pitkään miettinyt että menisin sokerointiin mutta tiedän että siihen jää koukkuun helposti ja hiukan mietityttää kun ei ole ihan ilmaista touhua. 🙂

    • Mari Valosaari kirjoitti:

      Vastaan tähän jos joku muukin sattuu miettimään samaa. Ja täytyy tunnustaa että en käy nykyään sokeroinnissa ihan niin usein kun olisi tarve, heh. Mutta joskus oon käyny ja kerran kuussa käynti on riittäny. on tosin tosi yksilöllistä miten karva kasvaa takaisin, mut mulla kasvaa enää todella harvassa hentoja karvoja niin että pieni kasvu ei haittaa tai näy. Ennen kasvoi enemmän mutta sokeroinnin myötä kasvu on hidastunut. Kainalot on sellaiset mitkä tulee sheivattua myös silloin tällöin sokerointien välissä vaikka kävis säännöllisemminkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.