Hae
Mari Valosaari

Maja lahjoituksena päiväkodille

Mainos: Muksunurkka/Touhula

Muksunurkka Touhula

Kiipeilyteline tai maja

Kävi hyvä tuuri kun satuin olemaan facebookissa juuri kun ystäväni Nea julkaisi hänen työpaikkansa luopuvan osasta lasten tarvikkeista. Kyseessä on osia ja palikoita joista voi tehdä kiipeilytelineen tai rakentaa vaikkapa maja niin kuin Touhulassa oli tehty.

Leikillä aktivointia

Nämä osui mun mielestä hyvin just Milan päiväkodin ( liikuntapäiväkoti Touhula ) meininkiin kun heillä keskitytään paljon siihen että lapset liikkuisivat päivän aikana tarpeeksi. Ja nimenomaan niin että liike tulisi leikin kautta, ei niinkään niin että olisi ohjattua jumppaa.

Tuli hyvä mieli kun pystyin tuomaan lapsille uutta leikkimahdollisuutta, tai Neahan tämän oikeastaan antoi. Mutta minä toimitin ne, tai oikeestaan Jonttehan se oli joka haki ja vei tavarat. Mutta.. tai ei muttia, en ota krediittiä tästä sittenkään itselleni sen enempää vaan kiitän teitä jotka toteutitte tämän. Tai ehkä pieni plussa myös mulle kun organisoin tämän =)

maja muksunurkka

maja touhula

maja touhula muksunurkka

Kiitos siis Muksunurkka ja Nea tavaroista sekä rakas Jontte kun kuskailit kamat.

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.